maanantai 30. kesäkuuta 2008

Kilkuttimia


Minä kokeilen periaatteella tilailin hopeoituja ketjuja. Rinkulatkin oli yhtenäistä ketjua,
minkä laittelin palasiksi ja yhdistelin uudestaan ketjuksi.

Ei kauhean lupaavalta vaikuttanut tuo 4mm hopeoitu ketju. Vähän pihtejä vilauttamalla pinta ropisi irti. Aina siitä kohdasta josta ketjun avasi sai heittää avatun lenkin pois. Nähtäväksi jää miten kestää käytössä. Mahtaako olla olemassakaan kestävää hopeoitua ketjua? Kokemuksia & vinkkejä otetaan vastaan.


Tykästyin näihin sen verran, että täytynee jossain vaihessa kokeilla tehdä vastaavat hopeasta. Eiku pajavasara paukkumaan........


Ja vielä kuva tästä uber coolista moposta, kera neonvalojen. Tälläst mä oon aina halunu....
Posted by Picasa

Mökkeilyjä saaressa


Auringon noustessa, kuva meidän paratiisista.


Lyhtyjä, lasipurkkeja päällystetty erilaisilla rautalanka virityksillä.


Anna "lapselle" saha, muutama lauta ja puun oksa = pöydän tekele mökin kuistilla,
Posted by Picasa

torstai 26. kesäkuuta 2008

Riipuksia

1,5mm hopealangasta väännetty riipus ja alpakkalusikasta tehty riipus. Molempien pinta käsitelty Dremelillä.
Edellisen postauksen kaulakorun jäämistä tehty rannekoru.
Posted by Picasa

tiistai 17. kesäkuuta 2008

Bon Jovi Helsinki 16.6.2008 <3 <3

Oli aivan mahtavaa nähdä Bon Jovi livenä !! Tänään on kaivettu kaik vanhat levyt esiin, pölyt pyyhitty ja kaiuttimet laitettu koetukselle =O) (Ei varmaan tarvi kertoa, että oon ollu yksin kotona) Soittivat tooosi paljon vanhoja biisejä. Siinä fiilistellessä "vanhakin" nuortui vuosikymmeniä. Aamulla vilkaisu vessan peiliin kyllä palautti takaisin todellisuuteen. Turha kapistus mokoma peili, sanon mä. Tälläisen googletin tänään, hyviä kuvia keikasta http://www.kuvaboxi.fi/julkinen/29at4+elsq-bon-jovi-live-in-helsinki-1662008.html
Posted by Picasa

Jälkimaininkeja

Tekaisin nämä vielä edellisen kaulakorun jälkimainingeissa, rannekoru ja parit korvikset, kivinä samaiset fossiilijaspikset.
Posted by Picasa

sunnuntai 15. kesäkuuta 2008

Koruiluja ja urpoiluja

Urpoiluja siks, et mä tein tän bloggauksen jo kerran, mut niin hävis ku pieru saharaan, jos näätte sen kertokaa terveisiä. Kuvassa kiillotus"rumpu" mallia omtek. Pakastepullo, pultti, prikka & mutteri. Tuolin jalkaan nippusiteellä kiinni, niin ei tarvitse kulkea porakone kädessä tuntikaupalla. Clas O:lta saa muuten uudelleen avattavia nippusiteitä, kätsyjä ku mitkä.

Kaulakoru, juotetut ja röpelöpintaiseksi valssatut rinkulat. Kivenä fossiili jaspis. Rinkulat on ollu juotettuna ja valssatuna vaikka kuinka kauan, mut ne ei puhutelleet mua mitenkään. Mallasin niitä vaikka miten päin, mut ei niin ei. Tänäpä mä sit sen hokasin, et vois olla kivat jos lykkäis kiviä noitte rinkuloitte väliin. Oon lopputulokseen ihan tyytyväinen. (Paitsi kuvien laatuun =O/

Ihan vallanki meinas unohtua hehkuttaa, et huomenna oon menossa tyttöjen kaa helsinkiin katsoo Bon Jovin keikkaa!!

Posted by Picasa

sunnuntai 8. kesäkuuta 2008

Sunnuntain tuotoksia

Löysin tänään sen kadoksissa olleen kuviosahan, meillä on muuten uskomattoman paljon tavaroita siellä. Siis kadoksissa, ihme huusholli. Vanhalle laudan pätkälle näytin vähän kuvio sahaa, hippasen maalia päälle. Pätkä rautalankaa kukkasiksi ja kukan keskiöt halkaistuja puupalloja. Alareunassa Tiimarista ostettuja koristeita.
Posted by Picasa

Täällä aina sattuu ja tapahtuu

Muurin murtajat vai idiotismin multihuipentuma?! Näin meillä tehdään piharemonttia, ensin tehdään 20m reunamuuria ja koska ei mitään muuta tekemistä olisi, niin kaadetaan se. Jep, jep!! No asian hyvät hyvät puolet, oli koko päivä aikaa kasata tämä blogi, kun en voinut nokkaani ulos laittaa.... ihan vaan sen takia, etten tapa ketään. Juu, ja saa nauraa!
Posted by Picasa

lauantai 7. kesäkuuta 2008

Rautalangasta väännettyä




Sydänkranssi, enkeleitä, tuikkukuppi sekä muutama pyyheliina koukku. Lisää kuvia albumissa http://picasaweb.google.fi/amalian.mail/VNnNkRautalangastaO
Posted by Picasa

Puuhasteluja

Muita puuhasteluja, lisää kuvia http://picasaweb.google.fi/amalian.mail. Vaatteet nallelle tehty itse, kuin myös vispilät väännetty rautalangasta ja raastin tehty säilyketölkistä.
Posted by Picasa

Vielä muutama koru kuva


Korvakoruja ja rannerengas 1,5mm hopealanka.
Posted by Picasa

Hömppä koruja




Koruja vähemmän aidoista materiaaleista. Nämä on mennyt meidän apinalle ja sen bestikselle.
Posted by Picasa

Korvakoruja




Korvakoruja ylhäältä alaspäin juotetut tupla renkaat, juotetut ja valssatut renkaat, donitsi kivet turkoosi, black stone ja aventuriini. alimpana Love Knots korvakorut.
Posted by Picasa


Kaulaketju Ruori ja samalla mallilla parit korvikset, Punottu kaulaketju ja 2 rannekorua, langat 0,4 ja 0,6mm hopeaa
Posted by Picasa




Rannekoru miähelle, malli Nikama. Solmionpidikkeet ylhäältä alaspäin muinaisketju, piina ja half persian 3:1
Posted by Picasa