sunnuntai 23. marraskuuta 2008

Sunnuntain aivotonta puuhastelua

Ohhoijaa, velttis sunnuntai. Kaulakorun tekemiseen taisi mennä kokonaiset 15min, sisältäen osien hakemiset ja kokoamiset. Osat hopeaa ja valmisketjua. Idea napattu jostain netti vaatekataloogista, en muista mistä mutta takaraivon syövereissä ajatus on pyörinyt jo vaikka kuinka kauan. Isomman balipallon halkaisija 2cm luokkaa. Ketjun pituus 70cm + Balihärpäkkeet 10cm. Kuvia klikkaamalla saa "hieman" paremman kuvan. MUOKS** Muisti palailee pätkittäin.... olen aika varma että idea on napattu täältä.
Vastaavaa korua en kuvastosta löytänyt, mutta taisi olla keväällä tai kesällä kun jossain (tod.näk Helmetissä) oli linkki näille sivuille. Hämmästyksen aiheena taisi olla korujen hinnat.


Posted by Picasa

keskiviikko 19. marraskuuta 2008

Kuningasketjun pätkiä ja Swaroja

Kuningasketjua 1mm hopealangasta, 3,15mm veivillä ja 8mm Swarovskin Black Diamond kuutiot. Ketjun pätkät on tehty jo viime viikolla. Näissä piti alunperin olla ihan toisenlaiset kivet, mutta kuinkas sitten kävikään... No eipä ollut ensimmäinen ja tuskin viimeinen kerta, kun poiketaan alkuperäisestä. Rannekorusta sain napattua kohtalaiset kuvat.

Ja tässä taas surkea kuva kaulakorusta, kun ei vaan onnistu niin minkäs teet.
Däm, kaikki on vinksin vonksin tai ainakin heikun keikun.... yhdenlaiset korvakkeet alla. Samaisilla Swaron kuutiolla tulee korvikset myöhemmin, heti kun opin laskemaan tai lakkaan hävittämästä niitä. Sillä nyt sattuu olemaan vain yksi kuutio jäljellä ja mulla on edelleen kaks korvaa.

Kiirettä on pitänyt ja oon yrittänyt minimoida netissä olo aikaa. Blogilista on varmaan täynnä sitten viime visiitin, kääk!! Toisaalta nukkuminen on täysin yliarvostettu juttu. Eiku blogikierrokselle siis....
Posted by Picasa

maanantai 17. marraskuuta 2008

Iloinen yllätys

Tälläinen perhonen liiteli blogiini, täysin "puun takaa". Kiitokset kuuluu Tiinalle lankavimma blogista. Pienestä on ihmisen hyvä mieli....


Ja merkin ohje on tälläinen:
Lähetä tämä kuva viidelle blogille, joka on mielestäsi tunnustuksen arvoinen.

Näitähän olisi tietenkin paljon enemmänkin, mutta laitan tunnustuksen seuraaviin;

Pikkumyylle joka on enemmän kuin blogituttu. Ollaan tutustuttu koruiluharrastuksen kautta ja lyhyen mutta antoisan tuttavuuden aikana, hänestä on tullut myös erityisen hyvä ystävä.

Magsille, aivan järisyttävän upeita ja aivan omanlaisiaan koruja. Turvavaljaat on viritettävä tuoliin, että pysyy pallillaan kun menee blogiin ihastelemaan hänen tuotoksiaan.

Nekalle, tajuttoman upeita koruja myöskin. Yksinkertaisesti tykkään. Onpa hän muutamat korukilpailutkin voittanut, eikä todellakaan syyttä suotta.

Hopeaoksalle, upeita hopeakoruja ja vähän muutakin puuhastelua. <3

Inkulle, kuin myös tälläkin aivan ihania koruja monenlaisilla tekniikoilla.


sunnuntai 9. marraskuuta 2008

Lusikasta koruksi

Joskus keväällä haahuiltiin PikkuMyyn kanssa Helsingissä mm. Perun hopeataide näyttelyssä. Käytiin samalla reissulla taidekäsityökauppa Okrassa. Siellä oli mm. Jaana Tuomiston hopealusikoista tehtyjä riipuksia ja rintakoruja. Joitain sahaus juttuja tein alpakka lusikoihin, pintaa käsittelin Dremelillä, mutta ne muutti käytössä väriään k:n keltaiseksi. Jokunen aika sitten, bongasin kirppikseltä edullisia hopealusikoita. Itse lusikkaosaan sahasin sydämen ja siihen kieputtelin 0,4mm hopealankaa, helmet Granaattia. Sahatun sydämen vasaroin pallopää punsselilla ja pyöräytin patinapadassa. Tuohon lusikan varteen ajattelin istuttaa jonkun pyöreän kiven. Ja niinikään tehdä myös siitä riipuksen.


Tässä taas hopeatyökurssin tuotoksia, muutama riipus ja korvikset. Nämä on tehty 0,5mm hopealevystä.


Isänpäivälahjaksi, Lituska kaulaketju. 1mm hopealangasta, lenkit 5mm. Pituutta ketjulla 57cm.


Ja kattokaas mitä aarteita!! Sain nämä yhdeltä ystävältäni, siis SAIN!! Raha ei kelvannut, mutta jos voisin tehdä yhdestä lusikasta hänelle riipuksen. No tottahan toki teen. Hym, menin sitten katsomaan vuosileiman lusikoista. Z6 eli nämä on vuodelta 1953. Mutta tuskinpa nämä mitään harvinaisuuksia on, ettei niitä raaskisi sahata kappaleiksi.

Posted by Picasa

tiistai 4. marraskuuta 2008

Ei aina käy niin,

kuin suunnitellaan. Taannoisessa Turkulaisten helmitapaamisessa, näin Nunnulin 2-rivisen muinaisketjun Swaroilla. Se oli mahottoman upea!! Eikä se jättänyt sitten millään rauhaan, niin väsäsin sitten 2-rivisen muinaisketjun 1mm hopealangasta, 3,5mm lenkeillä. Ja tölväsin siihen 6mm bisconet.... juu onhan se hieno ja niin blig, bling, että ei mun varmaan tulis käytettyä.

Joten nykäisin bisconet pois ja laitoin tilalle 5mm Granaattihelmekset, tää näyttäis olevan enemmän mun juttu. Kaks surkeeta kuvaa samasta versiosta. (Valittu vähän useamman surkean kuvan joukosta)


Ja lopuks lahjuksia vanhalle *ehemälle =O) Synttärit oli jo Lokakuun puolella, siit se sit alko, nimittäin lähtölaskenta neljäänkymppiin =O/ Ei vaan, ei tunnu missään, tai ainakaan mitään en myönnä, nih!! Kirjat sain Pikkumyyltä, inaha ihiminen =O) Kiitos tätäkin kautta, kirjoista sai monen monta visiota, jotka on nyt tässä lahossa piässä höyryämässä. Äipältä sain rahaa ja sillä ostin tuon muotoalasimen. On puolipyöreetä, kolmionmallista ja lituskaa uraa. Niih ja ukko kullan rahat on vielä käyttämättä. Hän kun lupas ostaa mulle työkaluja, oman valinnan mukaan.
Posted by Picasa