tiistai 30. joulukuuta 2008

Yhtä sun toista ja vähän kolmattakin

Tässäpä pläjäys 7 pv:n aikaan saannoksista. Ekaks korut, astetta rockimmalle prinselle =O) Joka sanoo nou thanks kaikille hörhelöille ja härpäkkeille. Eli äidin ikiomalle aappinalle korut laavakivestä, rainbow obsidiaanista, vuorikristallista ja hopea osista.
Lähettäjä Amalian Aarteet

Villasukkia lähti taas parit eteenpäin, en mä muista koskaan kuvata näitä. Mutta näitä valmistuu tasaiseen tahtiin "sivutuotteena". Nyt tuli kylä tehtyä ilmeisesti vähän likaa, kun on oikea ranne on ihan sökönä =O/ Nää nyt jäi ainakin toistaiseksi tänne, niin ne tuli kuvattuakin. Ekat Chevalier Socks Tikrun ohjeella (ohjeesta jaksoin seurata just mallikuviot) ja toisiin on mallikuoviot muokattu Baijerilaisista sukista. Molemmissa lakana seiska veikka.
Lähettäjä Amalian Aarteet

Lähettäjä Amalian Aarteet

Ja sitten Tilda urakkaa, Hyvänyön Enkeleitä, pussukoita, kylpytakki Tilda ja vielä yks Hyvänyön Enkeli. Eiköhän tässä ole Tildailua vähäksi aikaa.
Lähettäjä Amalian Aarteet

Lähettäjä Amalian Aarteet

Lähettäjä Amalian Aarteet

tiistai 23. joulukuuta 2008

Vilinää vilskettä, helinää helskettä

Joulu tunnelmissa on meidän keittiön ikkunoiden välissä asuvat nalletkin. (Tosin täällä asuu miljuuna muutakin nallea).

No nyt täältä löytyy muutama Tildakin. Tänään tuli tehtyä nämä ihka ensimmäiset versiot Tildoista. Söpössii ku mitkäki.
Ja Amalia toivottaa Rauhallista Joulua kaikille tänne eksyneille!

Kuva on vuosien takaisesta joulukortista, jonka olen tehnyt akvarellikynillä. Ja nyt vähän muokattu kuvankäsittelyohjelmalla.
Posted by Picasa

maanantai 15. joulukuuta 2008

Päätön morsian

Nekka pyysi kuvaa hääpuvusta. Tässähän se, todella hätäisesti muokattuna. Ei mitään liehuvia härpäkkeitä tms. Morsiankin sattui täyttämään 60v samassa hulinassa ;D Puvun kangas on vihreä joka siftaa kultaan. Koruja pyydettiin niin viime tipassa etten olisi ehtinyt niitä tekemään, kun ei ollut golf filled lankaa omissa varastoissa. Ja mielestäni tähän ei olisi hopea sopinut. Kaks kärpähäistä samalla iskulla, kaulakoru ja korvikset on mun korulootasta, siinä oli sitten samalla jotain lainattua. (Eikä mitään tekemistä asialla, että ompelija oli hermoromahduksen partaalla). Ai niin, morsian ei ole päätön siksi, etteikö pärstä olisi kestänyt julkaisemista, vaan allekirjoittaneen laiskuutta, en jaksanut / vaivautunut pyytämään lupaa kuvan julkaisemiseen.
Samaisen morsiamen äiti pyysi tekemään kehyksen alla olevalle posliini pyörylälle. Verenpisaran on maalannut äidin sisko, joskun vuonna ö. Näin saman tekijän muitakin posliinimaalauksia, tauluja ja asitiastoja ym. Todella taidokkaita töitä. Tein kehyksen ketjumallilla Half Persian 3:1, 1mm hopealangasta. Toivottavasti kelpaa.

Posted by Picasa