perjantai 21. helmikuuta 2014

Pöllöilys se meni tämäkin homma taas....

Kun katsoo maailmaa pöllöilevin silmin, niin pöllöilyks se menee väkisinkin ; )
Kun itse tekee, saa mitä sattuu tulemaan, päätee tässäkin tapauksessa kirjaimellisesti. Olin tekemässä jotain ihan muuta, mutta pöllövisiota pukkas tulemaan ja tässä lopputulos, pöllölaukku klipsuillen.
Pop tab bag, pop tab purse, pop tab owl

Testiluontoinen kokeilu, klipsuja ja vanhan farkun puntti. Kierrätys ideaa vanhat tekstiilit ja klipsut yhdistettynä. Ideoita olisi enempikin kun vaan jostain sitä aikaa saisi tilattua.

Piti laittaa asetuksissa anonyymit kommentit pois päältä, sen verran pukkaa smäppipostia tulemaan. Edelliseen päivitykseen niitä tuli useampi kymmenen : (




lauantai 8. helmikuuta 2014

Rinsessalle ihanalle kastekoru

Viime lauantaina 1.2 Nyytti Nyyperö sai kasteessa nimen. Kutsumanimeksi tuli Adeliina.
Eikä tullut edes kiire tämän kanssa kun idean kastekoruun sain jo perjantaina.... on niin helppoa olla minä, tai sitten ei ;) Tulipa siinä tehdessä muutama mutka matkaan, niin kuin ainoan helmineulan rikkoontuminen ja langan katkeaminen. Vähän silleen hölmöläisten hommaa mutta minultahan se käy.

Korun riipuksen kanssa arvoin pienen hopearistin ja tämä perhosen välillä. Risti olisi ollut tilaisuuteen sopiva mutta Nyytin äidin kanssa päädyttiin kuitenkin tähän somaan pienoiseen perhoseen.

Eli Rinsessa Adeliinan kastekoru.
Silkkiin solmittuja makeanvedenhelmiä, muutama swarovskin kristalli ja muut osat hopeaa.
By Mumma ;)

tiistai 4. helmikuuta 2014

Klips, klips, klipsutellen ja vähän enkelin siipien havinaa.

Klipsuja on virkattu ranteet soirona ja silmät kierossa. Silloin tällöin toisinaan saattaa ihan hivenen kiristää kun huomaa hyvän matkaa virkanneena väärin päin olevan klipsun. Vedä narusta ja nauti **tutuksesta ;)  Ehkä sitä joskus oppii tarkkailemaan työtään koko ajan ja välttyis purkuhommilta..... toiveajattelua = D

Helmikuun ajan mun klipsutteluja on myynnissä, Pikku Putiikit / Pop-Up kaupassa Tampere. Putiikin fb sivut löytyy täältä. Ihan ihastuttava putiikki jossa on myynnissä eri käsityöläisten tuotteita ja itse kauppa sijaitsee ihastuttavan idyylisessä miljöössä, Kehräsaari, 33200 Tampere. Pop-Up hyllyssä on kuukausittain vieraileva tähti.
Tälle mallille tein "pikkusiskon"
 Nämä tuotteet löytyy siis helmikuussa Pikku Putiikit kaupasta. Pop tab bag, pop tab purse
Lennähtipä putiikille myös uniikkeja enkelin siivin riipuksia. Siivet on valmistettu käsityönä 925-hopeasta. Jokainen riipus on omanlaisensa yksilö.
Loppu viikosta sieltä löytyy myös "nahkaranteita".