tiistai 29. maaliskuuta 2011

Kurkistus korukoplan haasteeseen

Tästähän siis on kyse, Mix media koruja tekemässä kourallinen korukoplaajia. Ensimmäisenä mulle saapui Niinan riipus



Ideoita on heitä =) Olihan niitä mutta ne ei vaan toimineet. Aikansa se antoi odottaa lopullista ideaa, mutta tulihan se sieltä. Pikku kurkkaus väreihin...tai ainakin osaan niistä.



Mikä ihana tekosyy tilata vintage lankaa tätä projektia varten. Sen kesyttäminen olikin sitten toinen juttu. Kovin on pehmoista ja pihdeistä jää herkästi lankaan jäljet.



Nonih, tätä kirjoittaessa tänne ilmaantui Magsin ihana riipus johon Niina on tehnyt täydellisen aloituksen... Kuulkas plikat musta tuntuu et nyt mä oon kuu-ses-sa =D Kääk!!

Tänne onkin ilmaantunut viime aikoina paljon uusia lukijoita. Kiitos kaikille niin uusille kuin aikaisemmin tutuiksi tulleille. Vinkkinä kaikille uudemmille bloggaajille, blogi kannattaisi ilmoittaa blogilista.fi palveluun. Itse käytän sitä blogien seuraamiseen. Oon itse aika huono käyttämään tuota bloggerin palvelua, olisi kiva lukea päivitykset yhdestä paikasta =)

sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

korukoplan 6:des haaste

Josta voit lukea enemmän täältä.

Lyhyesti; 5 koruntekijää tekee riipuksen jotka lähtee sitten kiertämään osallistujien kesken. Jokainen tekee oman pätkän koruun ja jättää näin koruun oman kädenjälkensä.


Ja kun mikään ei mennyt niin kuin Strömssä. Kun sain viestin tästä haasteesta, mulla piti olla viikko hyvää aikaa riipuksen tekoon. Toisin kävi, iski päälle flussa joka söi kaiken jaksaminen. Perjantai aamulla mulla ei ollu rustauksia paperilla ja lauantaina piti toimittaa riipuksesta kuva.

Eka rustauksen perusteella tekemäni riipuksen alku, joka tyssäsi siihen ettei tompakkilanka taipunut tahooni niin kuin sen olisin halunnut taipuvan.



Iik kääk, mitä mä nyt teen. Avuksi pelastava enkeli jonka kautta sain hommattua pehmeää messinkilankaa.
Nämä langat sain perjantai illalla. Suunnitelmatkin oli muuttunut jo tässä vaiheessa. Ja ei se nyt niin pehmeää ollutkaan, ei oikein suostunut tahtooni taipumaan tämäkään. Tässä vaiheessa sit jo pukkas päänsärkyä ja kivistystä poskipäissä, särkyä ja jaskaa oloa. Nukkumaan siis, ei jaksa.



Lauantai aamulla uus yritys, vuorossa hopeoitu kupari. Jonka patinoin lankana ennen aloitusta. Jonnin verran pilkahteli kuparin sävy ohuemmasta langasta kieputellessa, mutta ajatelin et kyllä se siitä lähtee kun pyyhkäisee liiat patinat pinnasta. Eeh, heh, heh, sen verran ohut tuo hopeointi että patinointi söi sen kokonaan pois.



Ja eiku uudestaan... pohja patinoitu, vahvempi lanka tuntui kestävän patinoinnin. Ja kieputteluun 0,6mm hopeoitu kuparilanka, tällä kertaa patinoimattomana. Seuranaan viistehiottuja lasirondelleja. Tällä mennään, koska koko haaste on hyppy tuntemattomaan niin nimeksi muodostui Mysteerin avain.

Tässä vaiheessa lääkäriin vei tieni, poskiontelon tulehdus ja antibioottikuuri. Aikataulussa pysyttiin ja sain kuvan Niinalle vielä lauantai illan aikana. Ei menny niin ku Strömsössä ei, mutta tulipahan valmista, nih!

Posted by Picasa

tiistai 15. maaliskuuta 2011

Muilla mailla vierahilla

Takana aivan ihana kaks viikkonen Thaimaan Krabilla. Reissuun lähdettiin aika kipakoista pakkasista ja paluu oli ihanan keväiseen suomeen. Kotiuduttiin viime viikolla ja nippanappa aika erosta toivuttuamme, biletettiin mein "vauvan" 18v synttäreitä. Tässä nyt sitten palaudutaan normi rytmiin ja eiköhän kohta aleta taas koruja värkkäämään. Oon saanut päivitettyä itseni facebook kartalle =) vielä olisi blogit kahlattavana läpi. Kait tää täst taas lähtee.

Muutama kuva reissusta.

2000th bahtin sakon uhalla oli tässä suihkussa tupakointi kielletty.

Viikinki luola
.
Joku lukemattomista saarista.
Ja auringon laskua merellä.
Posted by Picasa