keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Parit korvikset, onnen potkuja ja tunnustuksia

101 korvishaasteesteen kaksi paria lisää.Toistaa itseään kun niin pyydettiin. Samalle ihmiselle menevät nämä kuin aieminkin mutta hän oli "joutunut" luopumaan omistaan. Pari 32.

Koruilukaveri Muikkuselta on kotoisin nämä ihanat aurikokivirondellit. Seurakseen sai Hill Tripe hopeiset kellokukat. Nämä oli "hetken" vaiheessa, odottelivat korviskoukkuja jokusen kuukauden.
Piti samalla vähän leikkiä kuvankäsittelyllä. Pari 31. Haastetta enää 30 paria jäljellä, jee!! Kyllä tästä vielä valmis tulee.

Ja voi mua onnen possua, ihan uskomatonta tälle vuodelle jo kolmas voitto blogiarpajaisissa.
Tällä kertaa Sipin silmukat blogista, kiitos! Ihana monipuolinen blogi jossa kädentaitoja joka lähtöön.
Ja mitä paketti sisälsikään, sukkalankoja, sukkakirjan jota mulla ei ollut. Niitäkin on tullut osteltua "muutama". Hauska magneetti ja sukulaatia joka alkoi katoamaan heti parempiin suihin.

Ja sit vielä blogitunnustus, kiitos Max. Ihania korusia syntyy Maxin kätösistä.

Tunnustuksen säännöt:
  1.  Lisää tunnustus blogiisi
  2.  Kiitä tunnustuksen antajaa
  3.  Mainitse 7 satunnaista asiaa itsestäsi
  4.  Listaa säännöt
  5.  Anna tunnustus eteenpäin 15 blogille
  6.  Kerro tunnustuksen saaneille kommentoimalla blogissa. 
Ja ne sen seitsemän satunnaista asiaa minusta
  1. Olen oppinut virheistäni ja ajattelin tehdä niitä lisää. Halu oppia uutta on siis kova.
  2. En ole täydellinen mut haittaks se?
  3. Kerran yritin olla normaali, ne olivat elämäni pisimmät viisi minuuttia.
  4. Päivisin olen väsynyt, öisin olen supersankari.
  5. Oli mulla kerran elämä mut sit tuli se facebook.
  6. Ja sen jälkeen mun elämä on ollut yhtä tykkäämistä
  7. Ja jos ei yllä olevista vielä selvinnyt, niin elämässä pitää olla huumoria :D
Ja sitten tunnustus 15 blogille, voi taivahan talikyttilät. Kaikki ei näitä tunnustuksia halua ja toisaalta blogeja joille tän voisi antaa on paaaljon enemmän. Sen enempiä selittelemättä laitan tän seuraaviin, käykää kurkkimassa :D Ja jatkaminen perustuu täysin vapaaehtoisuuteen, ei oo pakko jos ei taho.



torstai 23. helmikuuta 2012

Siis mihin tää kaikki aika menee....

Niin paljon tekemistä ja niin vähän aikaa. Ei meinaa saada blogipäivityksiäkään aikaiseksi ja sitten niistä tulee tällaisia maratoon postauksia. Käytiin tammi-helmikuun vaihteessa muutaman päivän Tallinnan reissulla. Siellä oli varsin talviset kelit, pakkanen huiteli jopa -30c lukemissa. Pari räpsyä reissusta.

Töllötintä töllätessä pitää olla käsillä jotain tekemistä, muutenhan se olis liki hukkaan heitettyä aikaa. Näkyvillä oli tennarisukkien jämälangat, siitä se idea sitten lähti. Parit kännytennarit tuli tekaistua.
Sattuman sanelema juttu, äiti pyysi itselleen huovutettuja lapasia, kuvassa vasemmalla. Lanka Novitan Puro, sävy kivi. Laiskan lehmän fiiliksissä en ommellut ennen koneeseen laittoa muovipusseja lapasten sisälle vaan kiinnitin sen pikapikaa parilla hakaneulalla varresta. Heh, V-alkuisia sanoja sinkoili kun otin lapaset koneesta. Onni onnettomuudessa että ne hakaneulat oli samoissa kohdin molemmissa lapasissa, siitä tuli tuo varren muoto. Itselle tein tien monennetko Purolapaset, oikeanpuoleiset sävy iltanuotio. Koska riskitön elämä on tylsää, piti kokeilla onnistuisinko noissa varren muotoiluissa ihan tarkoituksella. Yllätys oli suuri kun homma meni niin kuin pitikin. Yhdet Purot lähti matkaan ennen kuin ehdin kuvata ne.
 Kaksinkertaisesta hahtuvasta konehuovutetut tumput miähelle.
 Joku haluamalla halusi männä talvena pitkävartiset huopikkaat ja kun ne vihdoin löytyi maksoi niistä itsensä kipeäksi. Pitkävartiset Lahtiset oli mulle väärän mittaiset ja varsi klompsotteli pohkeeseen. Törmäsin jossain blogissa lyhytvartisiin karvareunus huopikkaisiin.... *idea* mattopuukko esiin ja nips naps varret poikki. Tässä siis Lahtiskan tuunatut Lahtiset.
 Vaihtelu virkistää ja tässä huopikkaiden uudemmat vaatteet.
Reeniä, reeniä, opettelua ja ihmettelyjä tölkkiklipsuista. Uhrasin kullanvärisiä klipsuja harjoitteluun. Haaveissa tehdä hopeisista kassi itselle. "Muutama" klipsu uupuu vielä, jotta notta juominen kannattaa aina :D Tänne saa lähettää klipsuja. Ekan klipsulähetyksen sainkin jo postin kautta, miten sitä ihminen olikaan iloinen kuoren avatessaan. Mua on siis varsin helppo miellyttää.
Muutama pussukka tölkkiklipsuista.
 Astetta juopompi ranneke.
Ja meneehän se aika lumitöissäkin, ihan niinku ei olisi muutakin tekemistä.
*muoks* yhdet vielä, ei uunituoreet vaan pesukone märät :D Neulottu yksinkertaisesta hahtuvasta, kun ei ollut sitä enää tarpeeksi jotta olisi voinut kaksinkertaisesta tehdä. Kaikki ohjeet tuntui olevan kaksinkertaisesta hahtuvalangasta. Siispä puikotellen sotaan ja kokeillen mitä niistä tulee. Silmukkamäärät ja muut mitat puron lapasten miesten koon mukaan, pesu 60asteessa koko ohjelma läpi. Ei ihan voittaja fiilis konetta avatessa.
Mutta yllättävän helpolla se iloksi muuttui. Varsin sopivat lapaset niistä tuli.
Kiitokset kaikille lukijoille, uusiakin on viime aikoina jostain plompsahdellut. Kävijä laskurikin raksuttaa hurjaa tahtia. Jos sitä vaikka suunnittelisi lähiaikoina jonkun arvonnan tänne.