sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Vain elämää

Hippasen sivuaa televisioohjelmaa tämäkin päivitys. Vain elämää oli yksi parhaimmista syksyn televisio-ohjelmista. Jaksoakaan en katsonut kuivin silmin. Elämän makuinen ohjelma kaikkine värikirjoineen niin kuin seuraavat rannekorutkin.

Tästä se ajatus sitten lähti. Ehheehhee, satsi "ilmaisia" "kiitoslahja"helmiä. Kröhöm... eihän näitä varten ole montaa helminauhaa pitänyt tilata. Kippasin siis kaikki (löytämäni) ilmaishelmet laatikkoon ja tarkoituksena tehdä vain ja ainoastaan niistä rannekoruja. Allaolevassa aarrelaatikossa "ilmaishelmet" Kyllä niihin rannekoruihin tuli sitten myös vähän nauhoja availtua.
Ihan ensimmäistä kertaa tein rannekoruja joustonauhaan. Se joustonauhakin oli vähän hakusessa, kun oli ostettu joskus kaukaisessa menneisyydessä. Kävi taas mielessä ettei se järjestelmällisyys ole välttämättä pahe.

No nih, pläjähti kuvat vähän nurinkurisessa järjestyksessä. Tässä ei ainuttakaan kiitoshelmeä vaan messuilta hamstaamiani kalkkiturkooseja ja marinoituneita puuhelmiä.
 Puuhelmiä ja ruskeankirjavaa helmeä lukuunottamatta kaikki aarrelootasta.
 Tässä taisi olla ihan kaikki siitä aarrelaatikosta, varsin värikäs etten sanoisi.
 Tumma kuin eebenpuu ja kalkkiturkoosia.
 Tämä oli kokonaisuudessaan aarrelootan helmistä.
 Puuhelmet nauhoista ja loput aarrelootasta, tää on niin mun näköinen korunen.
Nämä sammalnallet lähti reissaamaan maailmalle. Ihan kuivin silmin en onnistunut tässäkään. Vasemman puoleinen meni pienelle enkeliprinsessalle. Tämä oli liikuttavin tilaustyö ikinä. Oikeanpuoleinen poju nalle on menossa pukinkonttiin jonnekin päin Suomea.