tiistai 28. tammikuuta 2014

No häh.... täällä ollaan vaan Mummaillaan

O-ou ihan "pienoinen" päivitystauko. Melkoista matalalentoa ja sen seitsemänsataa muuttujaa niin jäi blogistania taka-alalle. Uusia lukijoitakin on putkahdellut tänne, tere tulemast ja toivottavasti viihdytte menossa mukana!!

Marraskuun puolivälin paikkeilla pienoinen rinsessa teki minusta Mumman = paras titteli ikinä!!

Muutamat tossukat piti tietty heti tehdä.

Mini Uggit, idea netistä. Virkkaus omasta päästä virkaten ja purkaen, mutta tulihan niistä valmista.
 Baby tennarit
 Ja vielä yhdet pikkuiset söpöstelyt.
Tämä olikin syksyn mittainen projekti, virkkasin palan silloin ja toisen tällöin. Apuja sain ohjeen kanssa Matonkuteelta mun sun ja meitin blogista, Kiitos!! Peitto valmistui muutamaa päivää ennen Nyytin syntymää. Lankoja päätellessä tuli hyvin selväksi miksi palat olisi kannattanut tehdä liukuvärjätystä langasta niin kuin ohjeessa. Joo olis ollut ihan muutama päättely vähemmän. Reunaa en tehnyt ohjeen mukaan ja vasta kuvasta huomasin että siinä on puuttuva puutuva palanen, no tässä on se kuuluisa käsityön leima.

Laitetaan nyt samaan päivitykseen korujakin kun kerran saatiin jotain tällä saralla aikaiseksi. Vanhimmat on loppukesältä 2013.

Enkelin siivin korvakorut, hopeaa ja swarovskin kristallit.
Nahkanauha villitys valtasi fb kavereissa ja Katrin innoittamana minä ja pari muutakin hurahdettiin näihin.
 Ja pöllölle pöllö, ihan niinku vaan just mun OMA!
Riipus hässäkkää laatoista, tekstillä faith, hope ja love. Tässä etsausaine eli ihan omaa elämäänsä ja uritti laatan taustat. Mutta saaja halusi nämä silti, ajatuksella että ei se elämään niin siloista aina ole ja jokainen osa-alue noista on matkan varrella silloin tällöin saanut siipeensä.
Samalla idealla kaulakoru jossa laatat on rinnakkain, ei mennyt tämäkään niin kuin Strömsössä. Kuvakin on niin huono että meinasin olla laittamatta tätä tänne ollenkaan. Mut menköön nyt samaan syssyyn kaikkine strömsseineen.

Tämän vuoden eka, Murun synttärilahjus. Piina 925 hopeaa, 1,5mm langasta. Kivet ruusukvartsi ja vuorikristalli. Jatkoa viime vuotiselle.
 

Ja on tullut klipsuhässäköityä jos niistä sitten seuraavassa päivityksessä. Katteellaan josko saisin itseni takaisin blogistania kartalle.