sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Äireenpäivä lahjuksia

Jotain tapahtunut korurintamallakin : ) Paluu juurille tai jotain.... koruistahan tää blogi aikoinaan lähti.

Pitkästä aikaa puuhastelua hopean ja korujen parissa ja täytyy sanoa että melko pitkän koruttomuuden jälkeen tuntui tosi hyvältä ja kuiskintaa kuuluu korupöydän suunnalta. Tää menee nyt aika pitkälti, äidinsydän teemalla.

Kuvat on otettu kiireessä vikkelää ja äkkiä, kun ei siihen puuhaan enää jäänyt aikaa.

Tilaustyönä äiti-lapsi riipus, valmistettu  925-hopeasta horoskooppikivillä.

Tämä on taas perhekoru, elämänsä ensimmäistä omaa äitienpäivää viettävälle muruselle. Sydän valmistettu hopeasta. Kuukausikivinä korussa on isi, äiti ja pienokainen.

Äireen syrän, niin ikään valmistettu hopeasta. Äireen syrämestä roikkuu pienempiä syrämiä, 1 x lapsi, 2 x lapsenlapsi ja 1 x lapsenlapsenlapsi. Sydämissä kuukausikivet, syntymäkuukausien mukaan.
Tää on mun äireen syrän.


Piti mun sitten itsellekin oma sydän tehdä, kun vauhtiin pääsin. Sydämessä lapset ja yksi lapsenlapsi. Kuukausikiviä käytin tässäkin.


Tämän puuhastelin kevättalvella hopeatyökurssilla kun kerran olin sinne itseni tunkenut. Inspis oli kyllä koko talven melko lailla hukassa. Kivenä tässä on karneoli, riipuksen ulkoreuna on moukaroitu "klommoille". Ehkäpä tiputan tän patinapataan, hippasen tummumaan.


Ai niin sai mun äiree korvakorutkin, omalla kuukausikivellään kun se kerran nyt oli teemana.

 Tätä päivitystä tehdessä muisti palailee pätkittäin.... teinhän mä huhtikuussa muutaman korusen. Äiree tilas multa synttärilahjukseksi nilkkakorun. Materiaali hopeaa ja granaattia.

Samaan osoitteeseen meni nämäkin hopeakorvakorut. Kivet, mystinen kvartsi kuutiot. Jänskä kivi kin valosta riippuen näyttää liilalta tai vaaleanpunaiselta.
Tää oli nyt tällä kertaa tässä, ilman sen enempiä lätinöitä. Se on morot taas ens kertaan.