keskiviikko 23. joulukuuta 2009

Jouluenkeli

Tämä postaus tehdään mokkulan varassa korpikuusen kannon alta ;) Se nyt on tullut selväksi että minusta ja mokkulasta ei koskaan tule hyviä ystäviä. Sähköpostit saa nipinnapin luettua, mutta kaikki sivut joissa on kuvia tms. liikkuvia osia aukeaa niin hitaasti ettei hermo kestä odottaa. Valitettavasti myös blogit jää lukematta. Ensi viikolla ollaan taas nopeampin yhteyksien äärellä. Mutta siihen asti nautitaan rauhasta, korpi- ja maalaismaisemista.

Hyvää ja Rauhallista Joulua, kaikille tänne eksyneille!

T.Anu alias Amalia
Posted by Picasa

sunnuntai 13. joulukuuta 2009

Lahjuksia neitokaiselle

Nämä on menossa lahjaksi eräälle nuorelle neitokaiselle joka täyttää 15v. Rannekoru, hopeaa, mv-helmiä, ruusukvartsia ja swaroja. Värit ei tässä kuvassa ole kohdillaan.

Tässä taas värit aika lähellä oikeaa, mutta tarkkuus perisiillään.

Ja vielä korvikset samaan sarjaan.
Posted by Picasa

sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Venuksen kamu ja parit korvikset

Tämä Venuksen kaveriksi tehty rannekoru odotti lukkoa vaatimattomasti reilun kuukauden. Se on välillä niin pienestä kii...
Äiteellä on huomenna synttärit ja oltiin siellä tänään lihapatojen äärellä, nam. Äitee sai lahjaks kivituikun, mitä oli toivonut. Ja tekaisin aamulla vielä muutamat korvikset lisäksi. Nää ekat on tehty aikaisemmin, en muista onko niistä ollut kuvaa täällä. Lumihiutaleobsidiaani rondellit ja hopeaa.
Dumortieriitit ja hopeaa.
Mv-helmet ja hopeaa.
Posted by Picasa