sunnuntai 15. kesäkuuta 2008

Koruiluja ja urpoiluja

Urpoiluja siks, et mä tein tän bloggauksen jo kerran, mut niin hävis ku pieru saharaan, jos näätte sen kertokaa terveisiä. Kuvassa kiillotus"rumpu" mallia omtek. Pakastepullo, pultti, prikka & mutteri. Tuolin jalkaan nippusiteellä kiinni, niin ei tarvitse kulkea porakone kädessä tuntikaupalla. Clas O:lta saa muuten uudelleen avattavia nippusiteitä, kätsyjä ku mitkä.

Kaulakoru, juotetut ja röpelöpintaiseksi valssatut rinkulat. Kivenä fossiili jaspis. Rinkulat on ollu juotettuna ja valssatuna vaikka kuinka kauan, mut ne ei puhutelleet mua mitenkään. Mallasin niitä vaikka miten päin, mut ei niin ei. Tänäpä mä sit sen hokasin, et vois olla kivat jos lykkäis kiviä noitte rinkuloitte väliin. Oon lopputulokseen ihan tyytyväinen. (Paitsi kuvien laatuun =O/

Ihan vallanki meinas unohtua hehkuttaa, et huomenna oon menossa tyttöjen kaa helsinkiin katsoo Bon Jovin keikkaa!!

Posted by Picasa

5 kommenttia:

 1. Sulla on kyllä hieno kiillotus rumpu! Olen haaveillut itse vastaavata mutta pitäis hommata joku halvempi akkupora tähän käyttöön kun omaa boshiani tartten muuhunkin...:)Upea koru ja hienoja nuo hopeaosat!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Pirita! Olen hakenut tuohon porakone systeemiin, pyöreää muovipurkkia kierrekannella. Lähes kaik mahdolliset paikat Turussa koluttu, mut ei oo löytyny. Jos tulis kauppoihin syksymällä, kun alkaa taas säilöntä kausi. Tuohon pulloon kun ei saa punottuja rannerenkaita tms. Mulla on kanssa toinen "halpis"porakone, mallia Alpha tools Bauhausista(***kat se mikään porakone oo, tasoa ruuvinväännin =O)vaikkakin kyljessä lukee 14,4v). Yllättäen sen laturi oli häviksissä, "joku" oli piilottanut sen tuohon taustalla olevaan arkkuun.

  VastaaPoista
 3. Hieno koru! Mahtavia noi hopeaosat tuossa.

  Porakonesysteemikin vaikuttaa kätevälle.

  Kade Bon Jovista. ;)

  VastaaPoista
 4. Kiitti Katri! Tähän voisi vielä lisätä opettavaisen tarinan porakone hässäkästä. Nimimerkillä, kokemuksen syvällä rintaäänellä. Tähän mallia pullo, ei kannata laittaa samaan aikaan ainakaan ketjumallia nikama ja korupiikkejä =O) tuloksena mallia kiroileva siili!!! Samaa mallia pullossa kuin pullon avaajakin. Olispa ton ilmeen saanut kuvattua kun putelin aukaisin. Jep, jep tälläistä tällä kertaa...

  VastaaPoista
 5. Tässä vielä linkki, yllä oleviin tunnelmiin; http://www.kiroilevasiili.fi/vanhatsarjikset.php?strip=22

  VastaaPoista