lauantai 27. syyskuuta 2008

Anna hyvän kiertää / Arvonta

Siitä se ajatus sitten lähti, Helmetti foorumilla oli salapoliisitehtävä, kun yksi helmeilijä oli saanut yllätyspostia. Kuoressa oli korukiviä muttei mitään tietoa lähettäjästä. Teemana on ilmeisesti ilahduttaa kanssahelmeilijöitä yllätyspostilla. Laitan teemaan liittyen arvonnan pystyyn, koska en tiedä kenenkään koruilijoiden osoitteita. (Paitsi PikkuMyyn, mutta sillä on tästä ihan oikea versio)
Eli arvonnan palkintona on kiillotusrumpu, mallia Omtek = pakastepullo joka kiinnitetään porakoneeseen. Porakone ja kiillotuskuulat ei sisälly arvontaan ;O) Jos et omista porakonetta, niin tähän käy vallan mainiosti halpis versiot, joita saa ostaa n. 25-30 eurolla. Osallistut arvontaan jättämällä kommentin tähän postaukseen 5.10. mennessä. Arvonta suoritetaan sitten maanantaina 6.10. Toivomuksena olisi että voittaja jatkaisi tätä anna hyvän kiertää teemaa, omalla parhaaksi katsomallaan tavalla.

Posted by Picasa

9 kommenttia:

 1. Minäkin haluan arvontaan mukaan!Ihania nämä anna hyvän kiertää jutut!=D

  VastaaPoista
 2. Ilman muuta. Pyykkikoneen pohjalta keräsin viikonloppuna kuulia. Tarviisin.

  VastaaPoista
 3. Minäkin haluaisin mukaan arvontaan =)
  T:Orkidea

  VastaaPoista
 4. tosi kiva ilahduttamisidea :)
  t.annie

  VastaaPoista
 5. Ihana idea!

  Ilman muuta mukana arvonnassa ja hyvän kierämisessä!

  VastaaPoista
 6. Tottakai mukana! Hieno juttu, kiitos Amalialle!

  VastaaPoista
 7. mukaan arvontaan.=)

  T:JJI

  VastaaPoista
 8. Mitä tuo pakastepullo tekee? Kiillotusta varten? Meidän pitäisi uusi akku hankkia, ehkä sen jälkeen tuosta voisi olla hyötyä meillekin. Harmi, että arvonta on jo loppunut.

  VastaaPoista