maanantai 15. joulukuuta 2008

Päätön morsian

Nekka pyysi kuvaa hääpuvusta. Tässähän se, todella hätäisesti muokattuna. Ei mitään liehuvia härpäkkeitä tms. Morsiankin sattui täyttämään 60v samassa hulinassa ;D Puvun kangas on vihreä joka siftaa kultaan. Koruja pyydettiin niin viime tipassa etten olisi ehtinyt niitä tekemään, kun ei ollut golf filled lankaa omissa varastoissa. Ja mielestäni tähän ei olisi hopea sopinut. Kaks kärpähäistä samalla iskulla, kaulakoru ja korvikset on mun korulootasta, siinä oli sitten samalla jotain lainattua. (Eikä mitään tekemistä asialla, että ompelija oli hermoromahduksen partaalla). Ai niin, morsian ei ole päätön siksi, etteikö pärstä olisi kestänyt julkaisemista, vaan allekirjoittaneen laiskuutta, en jaksanut / vaivautunut pyytämään lupaa kuvan julkaisemiseen.
Samaisen morsiamen äiti pyysi tekemään kehyksen alla olevalle posliini pyörylälle. Verenpisaran on maalannut äidin sisko, joskun vuonna ö. Näin saman tekijän muitakin posliinimaalauksia, tauluja ja asitiastoja ym. Todella taidokkaita töitä. Tein kehyksen ketjumallilla Half Persian 3:1, 1mm hopealangasta. Toivottavasti kelpaa.

Posted by Picasa

3 kommenttia:

 1. Hääpuku on kyllä hieno !!
  Ihanan erilainen ja just sopiva hivenen "iäkkäämmälle" frouvalle :)
  ...mutta tuo posliinikoru...KÄÄÄK !!
  Se on kyllä ihan mahtava !
  ...meneekö tuo halfpersian ihan sellaisenaan kehykseksi kun sen tekee renkaaksi ?...ja ma eij jummarra...
  8)

  VastaaPoista
 2. Oikein tyylikäs puku!

  Ja tuo riipus... Ihanan herkkä, ketju sopii hyvin kehykseksi :)

  VastaaPoista
 3. Kiitokset tytsät kommenteista.
  Nekka, ketju menee ihan sellaisenaan kehykseksi, kun sen yhdistää renkaaksi (ja sen yhdistämiseen, meni allekirjoittaneella aikaa ainakin yhtä paljon kuin ketjun kasaamiseen =/ Tyhmä minä!!
  Niin ja liimaa tarvitaan kiinnitykseen.

  VastaaPoista