perjantai 9. tammikuuta 2009

Lady in red

Hippasen pikkasen on ollut käsi pakkolevossa. Ennen joulua kutomukset ym. puuhastelut rasittivat rannetta niin, että lopulta ei edes kahvipannu pysynyt kädessä. Ei se ihan kunnossa ole vieläkään mutta paranemaan päin.
Kuva on taas sieltä samasta osoitteesta kuin edellisetkin. Ehkä mä joskus opin ja ehkä mä joskus löydän sen kameran ohjekirjan.
Mut tää on ihan mahrottoman hiano, on, on, uskokaa pois. Ketju on piinaa 1mm hopealangasta ja 3mm lenkeillä. Riipus on tehty 1,5mm hopealangasta ja pohja siihen 0,4mm levystä. Punainen simpukankuori(?)helmi tarttui näppeihin Tampereen messuilta, Suomen Jalokivituotteen osastolta. Ihan ens yrittämällä ei toi riipuksen kehys onnistunut, vasta neljännen version hyväksyin.


Katso jäniksen loikkaa, jänis on tehnyt sen..... Kattokaas ku meil päi jäniksetki o iha ältsin taitavii. Tällätis ne käy tekees lumienkeleit vai jäniksii vai mitä se nyt oli. Hitsit mä olisin halunnut nähdä tämän ;) Tsipaappa duida, jänis loikkii pihan poikki, oho veti lipat, nou hätä ja matka jatkuu...
Posted by Picasa

Lisäänpä tähän vielä toisen kuvan, kun eilen ymmäsin kuvata sen yläkerran ikkunan kautta.
Lähettäjä Amalian Aarteet

4 kommenttia:

 1. Hauska jänis ;-D

  Mutta koru on äärettömän tyylikäs!!

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti veikeä jänis, ja tyylikäs koru. Kyl sää sit oot niim maan perusteellisen perfektionisti, kun vasta neljännen version hyväksyt.

  VastaaPoista
 3. Aijai kun on hieno kaulakoru! Kehys on taitavasti tehty :)

  Onpa vain jänskiä jäniksiä teillä päin, kattokohan vielä noustessaan ympärilleen ettei kukaan vaan nähny?..

  VastaaPoista
 4. Kiitos tytöt! Hi, hii onpa se jänöjussi saattanut tehdä juuri noin.

  VastaaPoista