torstai 10. syyskuuta 2009

Ruttusia rusinoita edelleen

Mä oon ihan myyty näihin ruttuihin. Tähän tein edellistä isomman kukan ja hopean pinta on kuvioitu, niin kukassa kuin lenkeissäkin. Ja swarot on tummempia, sävyt mocca ja savutopaasi. Tuttuun tapaan kollaasia saa isommaksi kuvaa klikkaamalla.

Rannekoru samoista aineksista ja savukvartsia lisukkeena. Enää uupuu vain korvikset. Tai no jos tarkkoja ollaan niin puuttuu multa vaatteetkin näihin koruihin ;) Tai jos sitä vaan menis lauantaina häihin, keisarin uudet vaatteet periaatteella =D
Posted by Picasa

19 kommenttia:

 1. Noi rutut on ihania! En tiennyt ennen pitäväni helmistä, mutta kun olen nähnyt nuo työsi, niin alan tosiaan pitää myös helmistä. Laitatko vinkkiä, mistä noita ruttuhelmiä voi tilata?

  VastaaPoista
 2. Niin minun värisiä ja näköisiä :D
  Saa itse päätellä kuinka :D
  Sanomattakin selvää, että tykkään kovasti.

  VastaaPoista
 3. Ei sitä kukaan tajuis, et sul ei oo vaatteita, kun kaikkien huomio kiinnittyis koruihin. Mut ehkä ois paree hommaa kuteetki. Ettet ihan kaikkee huomioo ottais ja jättäsit vähän morsiamellekin mahkuja olla keskipiste.
  Suomeks sanottuna: ihan sairaan upeet rutut!

  VastaaPoista
 4. Kaunista, kaunista olet taas aikaansaanut =D
  Löytyyköhän tällaisia ruttujuttuja tumman tai viininpunaisilla kivilöillä? Olis tulossa käyttöä tumman punaisen mohairhässäkän kaveriksi. Tai sitten vanharoosa vois olla yksi vaihtoehto

  VastaaPoista
 5. Ai niin, se sopi täydellisesti se siun ihka ensimmäinen kaulaketju mun uuden turkoosin tunikamekon pariksi!

  VastaaPoista
 6. Iih, ihania ruttuhelmiä ja kauniita koruja! Jos ruttuhelmien hankintapaikka ei ole salaisuus, vihjaapa vähän... Tuolla alempana jossain heinäkuisessa merkinnässä sinulla oli tosi upeita granaatti- ym. korviksia, joissa oli tappikiinnitys, nam! :)

  VastaaPoista
 7. ...ja näköjään vaikka kuinka paljon muitakin kauniita koruja, kun vähän alaspäin selasin! Olet suosikkilistallani! :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos ihanat immeiset!

  Nämä ihanaiset rutut oon ostanut Helmiliinalta, maaliskuussa Wanhan sataman käsityö messuilta. Thuja Designissa näytti olevan jotain. Googlain eilen hullun lailla, keshi ja keishi helmeksiä. Tuloksena, onhan noita maailmalla ja ihanan kallista =D Itse ottaisin kanssa kiitollisena vinkkejä vastaan.

  Kultalilja, kiitos oon itse ihan rrrakastunut näihin ruttuihin.

  Jane, se on varmaankin helmien kaunis hehku =D

  PikkuMyy, taitaapi olla niin että tätä nykyisen kokoista ulkomuotoa ei koruilla hämätä =D Pidän siis vaatteet päällä. Jos nyt ensin kävisin ostamassa ne.... onhan mulla jokunen tunti aikaa lähtöön. Ja pitäis varmaan pakata... ja ja

  Tiina, katselen jos löytyy, palaillaan asiaan ens viikolla. Ja kiitos <3

  Miira; kiitos kaunis

  VastaaPoista
 9. No tämä on vielä ihanampi kuin se edellinen setti <3 Kuvioitu hopea rimmaa kivasti ruttuihin ;-D

  VastaaPoista
 10. Amalia armas ! oot taas tehnyt kaunista jälkeä , vaikka "ruttuun ovat menneetkin " ; ).
  Oikeasti ovat kyllä ihania : )

  VastaaPoista
 11. Rutuissa on tunnelmaa! :) Ihanat on sävyt. <3

  VastaaPoista
 12. Rutut on kyllä edelleenkin aikas ihania! Ja muutenkin hienot korut sekä värit myös on hyvät.

  VastaaPoista
 13. Tää tykkää kans, jonon jatkona oon.

  Nää on tyylikkäitä, rauhallisia, persoonallisia katseenvangitsijoita. Ihan hirveen hyvin oot osannu laittaa keishit niin et ne samalla loistaa kauneuttaan kun kuitenki antavat tilaa yksityiskohdille. Ei kauheen helppoa saada noin tasapainoisesti rakennettua. Tai no, ei mulle helppoa.

  Arvaappa vaan iskikö nyt paineet omien keishien kanssa et enhän mä saa ikinä mitään noin kaunista aikaan. Tosin, ennalta puolustelen, mun tarkoitus onkin ihan perusnauha, mikäli sitä ny keisheistä voi sanoa. Pistit kyl kovat paineet ja itsekritiikin. Dääm. :)

  Silti viel pakko toistaa ja alleviivata. Todella todella kaunista.

  VastaaPoista
 14. Upeaa Amalia <3 Valssillako olet tuon hopean noin upeaksi saanut?

  VastaaPoista
 15. Kiitos, Mags, Marjo, Inkku ja Paula

  Aadia, kiitos ja hyvinhän sä onnistuit. Ihan turhia "paineita" ;)

  Muikku, kiitos ja valssillapa hyvinkin.

  VastaaPoista
 16. Upeita ruttuja! Voi kun niitä noita ruttuja löytyskin ihan noin vaan jostain... Mutta ne maksaa, varsinkin noin hyvälaatuiset eikä tahdo koskaan löytyä just silloin kun tarttis. Joten heti kun tulee vastaan niin pitää hamstrata!

  Todella kaunista ja ihanan syksyistä!

  VastaaPoista
 17. Miten ihania. Flunssan kourissa ihasten muiden aikaansaannoksia ja odottelen, että pääsisi taas jatkamaan opettelua.

  VastaaPoista
 18. Hurmaavia ruttusia!!! <3

  VastaaPoista
 19. Kiitos, Pirita, Maggy ja Satu-Marja

  VastaaPoista