keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Sormuksia ja killuttimia

Ei taas oikein tiennyt mitä tekis, niin kaiveli pari keskeneräisyyttä työn alle. Molempiin sormuksiin oli sahattu aihiot valmiiksi. Tätä naputellessain olin ihan varma et nyt tuli suora kopio jostain Kalevala Korun sormuksesta. Oli pakko googlata, hyvin saman tapainen kuin tämä sydänsormus. Joo ja todella yllättävää kivinä granaatit viisteillä ja ilman.Hah, tää onkin sit puol vahinko. Harhalaukaus, jumalatonta pärinää ja sauhua nousi korvista. Eipä muuta kuin lisää paukuttelua apinan raivolla, koko sormus täyteen palluroita. Häliäkö vällä, syteen tai saveen. Lopputulos pääsi yllättämään ja mielestäni tappio kääntyi voitoksi. Tästä tulikin ihan kiva, jopa parempi kuin alkuperäinen. Kivet turmaliinia, niinikään viisteillä ja ilman. Patinapadan kautta pyörähti molemmat sormukset.

Posted by Picasa

Muoks* lisätään vielä toinen kuva jossa näkyy turmaliinien sävyt paremmin.

19 kommenttia:

 1. Tämä viimeinen onkin omasta mielestänikin jollain tapaa erityinen, sopisi omaankin sormeen varmasti ;)

  VastaaPoista
 2. Aivan loistavia sormuksia molemmat.

  Hassua, kun eilen yhdellä asiakkaalla oli tuo Kalevala korun sydänsormus sormessa ja siinä ajattelin, että vitsit, tuollainenkin olisi siisti tehdä. Mutta hei, musta nää sun on hienompia, sori vaan KK. ;)

  VastaaPoista
 3. Turmaliinisormus on todella i-ha-na! Samaa mieltä Katrin kaa :-)

  VastaaPoista
 4. Vooooooooooooooi NAM ja lääh! :D

  VastaaPoista
 5. Katrin kanssa samaa mieltä: nämä ovat kyllä hienompia kuin KK:n tekeleet. Sitäpaitsi tuossa jälkimmäisessä "apinanraivo" tekee siitä todella luonteikkaan sormuksen. Kelpais mulle *kuolaa*.

  VastaaPoista
 6. Tosi kauniita. Granaatti on kyllä kaunista, ihan pienen pieninäkin annoksina :D

  VastaaPoista
 7. Apinan raivo on luova raivo näköjään. Mun mielestä alempi sormus on nii pal parempi kuin tuo lähes KK-kopio - vaikka sekin on kaunis. Mut apinan raivo on aina apinan raivo. :D

  VastaaPoista
 8. Päheitä :) minoon tehnyt vaan sileenä tommottisen lenkkisormuksen, tossa on kyllä enemmän tatsia.

  VastaaPoista
 9. Nään oli niin hyvän näköisiä keskeneräisinä, mutta valmiina vielä parempia. Mää kyllä olen niin konservatiivinen, että pidän ekaa parempana, vaikka ei se "apinanraivo", niin pahalta näyttänyt ja kuulostanut paikan päällä kuin miltä se näin jälkikäteen kuulostaa.

  VastaaPoista
 10. Kivat sormukset! :)
  kun puhut patinapadassa pyöräyttämisestä, mitä tarkoitat sillä? Meillä oli hopeakurssilla sellaista ainetta pikkiriikkisessä pullossa, josta sitä varovasti tulitikun teroitetulla päällä levitettiin koruun, sitten se laitettiin rumpuun.

  VastaaPoista
 11. Aivan ihania !!!
  Kyllä nämä KooKoot voittaa mennen tullen :-)

  VastaaPoista
 12. Kiitos Ninni ja Muikku!

  Katri, kiitos! Kiva että tykkäät vaikkakaan päälimmäinen tarkoitus ei ollut kilpailla KK:n kanssa =D

  Kiitos, Mags, Inkku ja Heluna!

  Kiitos, Helmisusi! Tarjoo servettiä ;)

  Niina kiitos! Granaatti on mun ikilemppareita.

  Myy kiitos! Juu apinan raivo rules. Täytyy vissiin toivoa epäonnistuvansa enempi, kun lopputulos oli kuitenkin ihan kelpo =D

  Tanja, kiitos! En mä tiedä mikä killutin mania tässä on meneillään ;) Mutta ihan kivoja nää on niin lanka kuin sileissäkin sormuksissa.

  Mua arvelutti alkaan paukuttaan noita kuvioita, tai lähinnä miten ne pitää kuosinsa kun aletaan hakemaan sormuksen muotoa. Ai siellä hopeakurssilla vois kysyäkin opelta jotain... ;) Jos sit ens kerralla =D

  Maarit, kiitos! Näitä täytyy varmaan tekaista lisää, koska se nurjapuolikin näytti hyvältä =) Mikä voisi toimia myös pintapuolena.

  Nimma kiitos! No joo tää patinapadassa pyöräyttäminen on näitä mun höpinöitä =) Kuulostaa paremmalta kuin pelkkä patinointi ;) Mutta yleensä upotan koko tekeleen patinointi aineeseen. Käytän rikkimaksaa ja Sar-Blitziä.

  Kiitos Mona!

  VastaaPoista
 13. Paljonko muuten pidät hintaa noilla sormuksilla? Olis ihan miun värisii!

  VastaaPoista
 14. Hei Nimma, nämä on 50,00e/kpl. Nämä sormukset ei ole myynnissä mutta voin tehdä vastaavan. Sormukset on tehty 1mm vahvuisesta hopealevystä. Ylempi sormus on etuosasta leveydeltään 1,8cm ja alempi 1,4cm. Kapenevat hieman takaosaa kohti. En ole varma onko mulla toista samanlaista kelttisydän riipusta kuin tuossa ylemmässä sormuksessa on, mutta saahan niitä lisää jos kiinostuit.

  VastaaPoista
 15. Nyt pistit KooKoon polvilleen! Kannatti apinanraivota, kun tällaisia uskomattoman hienoja sormareita syntyi! Todella taitavaa jälkeä yksityiskohtineen.

  VastaaPoista
 16. Kauniita sormuksia! Olet kyllä taitava. :)

  VastaaPoista
 17. Akvamarin, kiitos!! Jos nyt en kuitenkaan ala KK:ta haastamaan ;)

  Sirimi, kiitos!!

  Cristina, Thank you!!

  VastaaPoista