torstai 10. helmikuuta 2011

Tee se itse

Olen jo kauan himoinnut kiillotuskonetta. Osuipa eilen illalla silmään Lidin mainos, pöytähiomakone 27,99€. Mun kaikki kaks aivosolua alkoi sinkoilemaan ees taas ja koska hinta ei ollu paha, niin meni syteen tai saveen minä kokeilen =) Hain siis tänään tämän masiinan Lidistä.

Samalla reissulla Mastec Metallin kautta kotiin. Sieltä hain kaks karaa 4,50€/kpl. (Nooh, tarttu sieltä mukaan jotain muutakin tarpeellista =) Ja eiku purkuhommiin, poistin kivilaikat ja niiden suojukset. Laitoin tilalle karat, ne meni yllätykseksi heittämällä paikalle. Se oli siinä sitten, heleppoo ku mikä, tän tumpelokin osaa. Kokonaishinta siis 36,99€ Ei paha =)
Posted by Picasa

11 kommenttia:

 1. Loistava suoritus XD
  En mää enää tiedä kumpi sinä oot, näppärä kätevän serkku vai toisinpäin. Luulen, että oot KätevänNäppärä eli KäNä ;)

  VastaaPoista
 2. Kerro sitten kuinka toimi, sillä mulla oli toi masiina tänään kätösissä mutta en sitten ostanut kun se on ruma:D JA siis ei ole paikkaa mihin tunkisin sen piiloon mutta näppärästi esiinotettavaksi....Sisäinen SuloVilen itki kyyneleitä, sillä halavlla ois saanut hienon vehkeen! Ja juuri samalla ajatuksella, että vaihtaa kiillotuslaikat siihen.
  Jään odottamaan kokeilua ja kommentteja♥

  VastaaPoista
 3. Ehhe :-) Oot sä aika epeli :-D

  VastaaPoista
 4. Samaa ajatusta oon tossa jonkin aikaa hellinyt Bilteman vastaavan masiinan suhteen. On tyssännyt siihen että oon miettinyt juuri tota karan halkaisijaa että sopiiko... Näköjään sopii!

  VastaaPoista
 5. Jane, KäNä niiaa ja kiittää =)

  Marissa, en näe mitään syytä miks tämä ei toimisi. Kierrosluku masiinassa on sama kuin "oikeissa" koneissa. Täytyy vaan hommata lisää laikkoja ja sormuskartioita =)

  Mags, kiitti =)

  Muikku, karoja on ilmeisesti kahta kokoa. Nää mun on pienempiä. Mutta akselin koko selviää kun purkanut koneesta turhanpäiväiset osat XD

  VastaaPoista
 6. Miten hyvin tuo Lidlin kone jaksaa pyörittää kangaslaikkaa kiillottaessa? itsekin harkitsin koneen ostamista, kun edellisessä koneessa ei voima aivan riitä, mutta olisipa karat valmiina.

  VastaaPoista
 7. Arvaa pitikö hakea sama masiina.. joo, nyt matkin sua ihan rehellisesti sanoen. Kiitos vinkistä :) Edellisen postauksen korut IHAN SAIRAAN IHANIA!

  VastaaPoista
 8. Enkulin käsityöt, näin toivon =)

  Hämis, en ole päässyt masinaa vielä testaamaan. Mutta kuvittelin että jaksais pyörittää kun kierrosluku on vastaava kuin oikeissa koneissa. Pitänee testata ennen kuin tilaan lisää laikkoja =) Palaan asiaan kun on konkreettista tietoa.

  Pioni, idea on ihan vapaasti "matkittavissa" Ihan vinkkinä tän postauksen ajattelinkin. Nyt täytyy vaan toivoa että toimiikin vielä. Pakko lienee testa mitä pikimmin.....

  VastaaPoista
 9. Yhteen sormukseen testattu, kelpanee mulle. Sai sormuksen pinnan kiilotettua. Mutta ehkä tässä ei oo ihan samaa voimaa, kuin kurssilla käyttämässäni koneessa.

  VastaaPoista