tiistai 29. maaliskuuta 2011

Kurkistus korukoplan haasteeseen

Tästähän siis on kyse, Mix media koruja tekemässä kourallinen korukoplaajia. Ensimmäisenä mulle saapui Niinan riipus



Ideoita on heitä =) Olihan niitä mutta ne ei vaan toimineet. Aikansa se antoi odottaa lopullista ideaa, mutta tulihan se sieltä. Pikku kurkkaus väreihin...tai ainakin osaan niistä.



Mikä ihana tekosyy tilata vintage lankaa tätä projektia varten. Sen kesyttäminen olikin sitten toinen juttu. Kovin on pehmoista ja pihdeistä jää herkästi lankaan jäljet.



Nonih, tätä kirjoittaessa tänne ilmaantui Magsin ihana riipus johon Niina on tehnyt täydellisen aloituksen... Kuulkas plikat musta tuntuu et nyt mä oon kuu-ses-sa =D Kääk!!

Tänne onkin ilmaantunut viime aikoina paljon uusia lukijoita. Kiitos kaikille niin uusille kuin aikaisemmin tutuiksi tulleille. Vinkkinä kaikille uudemmille bloggaajille, blogi kannattaisi ilmoittaa blogilista.fi palveluun. Itse käytän sitä blogien seuraamiseen. Oon itse aika huono käyttämään tuota bloggerin palvelua, olisi kiva lukea päivitykset yhdestä paikasta =)

10 kommenttia:

  1. Eipä näy kuvat vaikka kuin yritän näpsytellä ;-D
    Mutta kiva että tapahtuu!!

    -Oon samaa mieltä, blogilistaa käytän mieluiten.

    VastaaPoista
  2. No nyt näkyy ;-D Hienoa jälkeä, nami nami!

    VastaaPoista
  3. Avasin juuri postituskuoren jossa Mysteerin Avain saapui! Nimensä veroinen, täytyy nyt kiiruhtaa tuonne helmilaarien äärelle!
    Taidan olla siinä viereisessä kuu-ses-sa :D

    VastaaPoista
  4. Ihania kurkistuksia Korukoplan haasteeseen! Nuo tekemäsi avaimet ovat todella hienoja, sellaisia vanhan ja arvokkaan näköisiä.

    VastaaPoista
  5. Ihania! Joutuukohan tässä vielä aloittamaan korujen väsäämisenkin uudelleen. :) Heti kun kaunista näkee niin sormet syyhyää. :D

    VastaaPoista
  6. Jestas sentään!!!! Mä oon kyllä ihan malttamaton, niin kamalan kauniilta näyttää :D Jotenkin minua on alkanut hirvittämään, oon ihan untuvikko teidän taitajien joukossa....

    VastaaPoista
  7. Mags, kiitti! Nyt on sinun ihanuus riipus juuri hämmästelyn alla =)

    Vikki, kiitosh... hyvä että mulla on seuraa lähellä =) Ei tul nii yksinäist ;) Onneks ei kuitenkaan olla siinä nesteessä...se olisi ikävämpää.

    Akvamarin, kiitos!

    Sirimi, kiitos!! Mikä jottei jos vaan kaikelta muulta puuhastelulta ehdit =) Mukavaahan tää on ja allekirjoittanut on ihan koukussa =D

    Niina, kiitos! Mitä ihmettä se nyt höpisee =) "Untuvikko"han tekee toinen toistaan upeampia koruja!

    Jos ihan totta puhutuaan niin kyllä tässä on itseäänkin pelottanut että mielikuvitus loppuu kesken leikin =) Jospa meillä kaikilla on omat painajaisemme XD

    VastaaPoista
  8. Klups, täällä on toinenkin jota hirvittää...

    VastaaPoista