tiistai 11. lokakuuta 2011

Hiljaiseloa blogirintamalla

Mutta muuten varsin puuhakasta kyllä, ehkä vähiten koruja.

Anna jolla on aivan ihana blogi itselläänkin, oli muistanut minua tunnustuksella, iso kiitos! Nyt ei vaan tän tunnustusbuumin jälkeen enää oikein keksi tunnustettavaa ;)Eikä oikein jaksa pohtia taas eteenpäin jakamisia, kun näitä on ollut jo siellä ja täällä. Edelleen ihania blogeja on vaikka kuinka paljon ja jokainen oman tunnustuksensa ansaitsisiMuutamat lisää korvishaasteeseen. Pari 49, isot harmaat helmiäislasihelmet hopeaosilla.


Pari 48. Mustat lucite kellokukat, swarovskin black diamond kristalleilla ja hopeaosilla.


Pari 47. Edelliset kyaniitit löysivät uuteen kotiin joten piti tehdä itselle vähän vastaavat.Vanhan toistoa, olen tehnyt samanlaisen itselleni joskus aiemmin. Tilauksesta Piina rannekoru hopeasta ja kukkalukolla.Aikaa on mennyt metsikössä hipsiessä ja sienestäessä. Kuin myös mökillä, takkatulen loimussa nautiskellessa.Syysillan hämärtyessä risunuotioita poltettu rannassa.Kuva mökin rannasta kolmen viikon takaa.Niin se maisema muuttuu. Ihanaa syksyn tuntua, kirpeyttä ilmassa ja raikasta meren tuoksua. Kuva viime viikonlopulta.Haikeat jäähyväiset möksälle. Kevällä sitten taas.Sitä kaikenlaista muuta puuhastelua seuraavassa päivityksessä. mm. sammaljuttuja :)

Posted by Picasa

10 kommenttia:

 1. Pari 47 on erityisen paljon mieleeni <3 ihanaa rouheutta ja söpöyttä samassa paketissa :D

  VastaaPoista
 2. Kyaniittikorvikset kyllä on munkin lempparipari!

  VastaaPoista
 3. Upeat nuo kyaniittikorvikset! Ja lucite-kukatkin näyttää ihanalta mustana. :)

  VastaaPoista
 4. Mä tykkään aina kaikesta, mitä sä teet. Paljon oot yrittänyt, mutta aina oon pitänyt. Et saa aikaiseksi sutta etkö sekundaa, vaikka yrittäisit :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat, ja ihanimmat on neljäseiskat. Kaunis rannekorukin ja lukko. Näin sen aurinkona, kun varmaan niin kovasti sitä kaipaan :)

  VastaaPoista
 6. Ihailen noita kyaniitteja minäkin!
  Ja tuo piina se vaan piinaa tuolla takaraivossa, ei vaan pääse edes alkuun, kaunis lukko!
  Kivoja kuvia kesämuistojen joukkoon!

  VastaaPoista
 7. Oi kuinka ihania korviksia. Nuo keskimmäiset ovat ihanat. Piinaketju upea, lukko niin kaunis katseenvangitsia.

  VastaaPoista
 8. Kauniita korviksia! Ja NIIN haikeita kuvia veden päältä...

  VastaaPoista
 9. Ihania koruja sinulla! Olet taitava!

  VastaaPoista
 10. Kiitos Anna ja Kuparikukka. Kyaniiteista pidän itsekin onhan ne mulle tehty :) Niin tosin oli edellisetkin mutta toisin kävi :)

  Kiitos Miina.

  Kiitos Maani. Silloin kun tulee sutta ja sekundaa, sitäkin muuten tulee :) Siirrytään suunitelmaan B, C, D jne. Mutta koitetaan olla luovuttamatta ;)

  Sole kiitos! Tosiaan näen sen itsekin aurinkona, mistähän toi kukka tuli?? Ehkä ei kannattaisi päivittää keskellä yötä :)

  Vikki kiitos! Kyaneitassa on tosiaan jotain kiehtovaa, pidän näiden rouheudesta. Piina on kyllä yksi kauneimmista ketjumalleista. Meri ja vesi kuvia on tullut tänä kesänä räpsittyä oikein urakalla.

  Kiitos Niina! Tykkään itsekin piinasta ja lukosta. Itselläni on myös samanlainen kaulakoru.

  Akvamarin kiitos! Haikea oli myös fiilis viimeisiä kuvia ottaessa.

  Olivieno Kiitos! Kiva kun piipahdit täällä.

  VastaaPoista