tiistai 22. toukokuuta 2012

Äireenpäivä lahjuksia

Omalle rakkaalle äireelle sydämellisesti. Granaattia ja hopeaa, osat itse tehtyjä ja pikkupätkä valmista belcherketjua.

Korvakorut viistehiotuilla granaatti brioleteilla ja itse tehdyillä hopeaosilla. Briolettien reiät oli niin himskatin pienet, että niistä meni läpi vain 0,3mm hopealanka. (101-haasteen pari 13)
Oli meillä kakkuakin ;) Koristukset tehty vaahtokarkkimassasta. Leipominen ei oo vaan mun laji mutta tällä kertaa olin urhea ja tein pohjankin itse.
Tilaustyö sydänriipus maaliskuusssa syntynelle pikku prinsessan äidille. Maaliskuun kuukaudenkivi ametisti ja sydän hopeaa.
Valmiit hopeiset korviskoukut ja swarovskin kristallit, sävy kupari. 101-korvishaasteen pari 12.
Vintaj natural brass koukut ja joskus aikoja sitten Tiimarista ostettuja siemenhelmiä. 101-korvishaasteen pari 11. Yhdet korvikset jäi kuvaamatta ja ne jatkoi jo matkaansa, joten niitä ei lasketa haasteeseen mukaan. Vielä siis haastetta jäljellä kymmenen parin verran.Sit vähän puuhasteluosastoa. Vetskarikoruja, kaulakoru niinkin vaikea tekoinen että saksitaan vetskarista reunat pois ja ommellaan muutamalla pistolla päät yhteen. Se on siinä :) Nikkeliallergisena en voi itse tälläista käyttää missä metalli tulee suoraan iholle, mutta tytär lupautui adoptoimaan tämän ;)

Rannekoruista en leikannut reunoja pois vaan taitoin ne taakse ja ompelin reunoistaan yhteen, näin ei ole metalli suoraan iholla.
Sitten vähän klipsuteltiin, kolikkokukkaro tölkkiklipsuista mallia ufo :) Tämä on ensimmäinen protoversio ja uusia on jo tekeillä. Keskipyörylä on leikattu tölkinpohjasta. Vetoketju olisi saanut olla kaposempi, mutta kaikki tänne mulle nyt ja heti tyyppi ei jaksanut odottaa kauppaan pääsyä, vaan nappasi väreihin sopivan jemmoistaan.
Outiriinalta olin saanut pari tunnustusta, kiitos!! Toisen olin saanut jo aiemmin ja toisen kynsiblogin puolella joten en nyt jatka näitä eteenpäin.

19 kommenttia:

 1. Huokaus♥ kaunista. Sinulla on loppumaton luovuusvirta sisälläsi. Mietin itse tuollaista vetoketjukorua Korukoplan viimekertaisen haasteen yhteydessä. Ihana nähdä näitä toteutettuina.

  VastaaPoista
 2. Siis kerta kaikkiaan, nuo vetskarikorut on ihan mielettömän hauskoja, miksei mulla ole vetskareita varastoissa, höh.

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis setti äidille! Vetoketjukorut on myös upeita, ihanan rock-henkisiä! :)

  VastaaPoista
 4. Hirmuinen liuta ihanuuksia, esimerkiksi nuo vetskarikorut ovat mahtavia, ja tiimarikorvikset, ja...

  VastaaPoista
 5. Nyt kosketti suuresti tuo sydänriipus pikkuprinsessan äidille, aah! Samoin omalle äidillesi tekemä koru on tosi kiva, sen sydänosuus on hauska :-D

  VastaaPoista
 6. Hui hurja, toistan itseäni ja lainaan muita :) Ihania koruja! Upeita vetoketju koruja ja aion lainata ideaa :) Ihan älyttömän hieno kukkaro, ja kaunis on kakku, sun ideapankkis on kyllä pohjaton :)

  VastaaPoista
 7. Äidin koru on kyllä paras. Ja kakku, edelleen kuolaan sen kuvaa :D

  VastaaPoista
 8. Äidin korua ihastelin ensiksi. Välillä maistui kakku :) Vetoketjukoruja näkee harvemmin, tykkään tosi paljon ja tuo kukkaro on varsin kekseliäs että pohjankin voi käyttää...
  Loistava postaus jälleen!

  VastaaPoista
 9. Kaikki tuotokset olivat tosi kivoja ja kauniita!
  Olet taitava:)

  VastaaPoista
 10. Tosi paljon kaikkea kaunista, ihanat nuo swarovskikorvikset ja tuo äireen kaulakoru:-)

  VastaaPoista
 11. Voi mahoton miten upeita tuotoksia! Ihan mielettömän kaunis tuo koru äidillesi ja entäs nuo vetskarikorut! Upeaa!

  VastaaPoista
 12. Aivan mahtavia luomuksia ovat ihan kaikki. Vetoketjukorukin kaikessa "yksinkertaisuudessaan". Sinun ideoitten lähde on ihan uskomaton! Hienoja. M-L

  VastaaPoista
 13. Upeuksia, varsinkin tuo eka kaulakoru :)

  VastaaPoista
 14. Kiitos ihanat :)

  Vetoketjukoru idis on ihan vapaasti käytettävissä, googleen kuvahaulla zipper jewelry. Johan se on pari kertaa keksitty ;)
  Tuumaillen ja tuunaillen saa sitten itsetehtyjä.

  Tölkkiklipsujutut on taas Dalaleo italista tuonut "ihmisten ilmoille" Kunniaa keksimisestä ei voi tässäkään tapauksessa ottaa itselle.
  Tekniikka ja toteutus minä kokeilen metedilla, piti siinä vähän hakea, kokeilla ja purkaakin. Mutta lopussa kiitos seisoi.

  VastaaPoista
 15. Jännää oivallusta tuossa äireen korussa !
  Tykkäsin ihan kympillä kaikista, mutta tuo nipsulakukkaro oli kyllä se kaikkein makein !!
  Yhden ruman nipsulaukun tehneenä tiedän millainen työ noissa on. Sen tekeminen ei ollu mun juttuni mutta tykkään näistä ihan sikana !!
  ...että siksi ne nipsut sulle lähetin, materiaalia katsos, jos tollasen vois sulta joskus ostaa...vinks vinks ;-)

  VastaaPoista
 16. Voi että, mikä herkkupostaus! Herkkuja korut ja herkkukakku! Tykkäsin hurjasti kaikista, mutta kaikkein hurjimmin tuosta äitisi korulahjasta.

  VastaaPoista
 17. Onpas taas monta ihanaista koruista !!! Kaikki niin kauniita, hätkähdyttäviä.. uudenlaisia! :)

  VastaaPoista
 18. Ihanan korun olet tehnyt äidillesi! Kauniita ovat kyllä muutkin korut:)
  Jaa, että et omistaisi muka jauhopeukaloa!? Niin kaunis kakku, että tuollaista ei kyllä "tumpeloleipurit" saa millään aikaiseksi. Ihana koristelu ja makukin varmasti mainio :)

  VastaaPoista
 19. Kiitos ihanat!

  Mona on varmaan jo oman kukkaronsa saanut ;)

  Jauhopeukalo tai ei, niin leipominen ei ole mun mielipuuhaa :D Varsin maukas kakku oli kyllä.

  VastaaPoista