keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Rrrrrrumpujen pärinää ja puikkojen kilinää

Sinellin DT-tiimin jäsenet on valittu. 4 bloggaajaa pääsi jatkoon ja olin yksi heistä (tähän sellainen mielipuolisesti, onnesta soikeena virnuileva hymiö) Tällä näytöllä tulin valituksi. Mikä ihana tekosyy ostaa itselle big shot leikkuri  J
 
Nyt sitten odotetaan taas jännityksellä postia mitä tuleman pitää. Jatkossa täällä on siis luvassa korujen lisäksi ainakin kerran kuukaudessa jotain puuhasteluja.
 
Puikotellen tossukat miähelle, ei mitään olemassa olevaa mallia vaan oman mielen tuotoksia sen enempiä suunnittelematta. Kovin sirolta näyttää kuvassa 44 numeron kinttu.
 
Itselle pitkävartiset villasukat. Malli Novitan syksy 2007 extra. En just taas keski typerämpää kuvattavaa kuin kuin villasukat omassa jalassa. Mutta bloggaajan on tehtävä mitä bloggajan on tehtävä.
Kun ei tiennyt mitä teksisi ja kädet kävi, niin puikottelin menemään ilman aivoja. Just sopivaa töllön katselun oheistuotantoa. Tiskirättejä ja pesukinnas jostain eco-puuvilla langasta.

Osallistuin Suuri Käsityö - itse tehty koru kilpailuun. Käykääpä äänestämässä omaa suosikkianne (tarkoituksella en laita suoraa linkkiä omaan koruuni, vaikka se on varmasti lukijoiden tunnistettavissa) Äänestäminen tapahtuu klikkaamalla ensin kuvaa ja sen jälkeen kuvan tykkäys sydäntä. Reilua vai ei, mutta yksi kisailija on linkittänyt oman korunsa yhdelle jos toiselle sivustolle ja saanut sitä kautta aika paljon ääniä. Kisassa on mukana monta kaunista korua ja antakaa äänenne sille josta itse oikeasti tykkäätte!!! Reilun pelin hengessä olen itsekin äänestänyt muiden koruja. Muutaman tekijän myös tunnistin J

 Pahus, melkein unohdin. Sytämellisiä tunnustuksia tuli vielä kaksin kappalein lisää, kiitos TeSa ja Jaana.
 

16 kommenttia:

 1. Wau, onneaonnea. Kyllähän nuo sinun tuotokset oli niin veikeitä, että en yhtään ihmettele että pääsit jatkoon:)
  Odotan innolla tulevia väkerryksiä.

  VastaaPoista
 2. WAUUU. OOONNEA PALLLJJOON. Ihanuuksia teetkin, joten olet ansainnut tämän.

  VastaaPoista
 3. Onnea ja mukavaa deeteilyä:)

  VastaaPoista
 4. Hei wau, kyllä me se arvattiin :-D

  VastaaPoista
 5. Jippii Amalia!
  Hurjasti onnea minultakin :)
  Sinellin väellä on hyvä maku kun oikean bloggaajan jatkoon valitsivat.

  VastaaPoista
 6. Hei wau! Onnea Amalia! <3

  VastaaPoista
 7. Onnittelut! Ihania neulomuksia, kauniit pitkävartiset villasukat, sä jaksoit tehdä palmikot ja kaikki, mä tein ihan tavalliset :)

  VastaaPoista
 8. Onnea, onnea! Hienoa!!!

  Ja jälleen ihmettelen teikäläisen turbonäppejä, joissa syntyy valmista sellaista vauhtia, että päätä huimaa. Ihania neuleita!

  VastaaPoista
 9. Niiin ihanat sukat ja tossut <3 haluan kans! Ja hei, tuollaiset "keksin omasta päästä, ei näihin ole ohjeita" jutut on mielestäni ihan laittomia :) Onnittelut tätäkin kautta vielä!

  VastaaPoista
 10. Onnea onnea! Vaikka täähän oli tietty ihan selvä juttu, että pääset. Hienoja juttuja luvassa blogissasi jatkossakin.

  VastaaPoista
 11. Oi, onnittelut valinnan johdosta! :)

  VastaaPoista
 12. Huippujutska, onnea sinulle!
  Hyvää ystävänpäivää samalla.

  VastaaPoista
 13. Kiitis, kiitos ja vielä kerran kiitos :)

  VastaaPoista