torstai 27. kesäkuuta 2013

Huh hah hulinoita klipsuillen

Melkosta menoa ollut koko kesäkuu. Kuten aiemmin leuhkin, niin pääsin mukaan kirjahankkeeseen, Tölkkidesign -kierrätä luovasti arkeen ja juhlaan. Ihan huippua, paitsi että liityin porukkaan vasta viime metreillä ja kolme viikkoa kuljin liki päivin öin, toisessa kainalossa klipsut ja toisessa lankakerä. Kirjassa on runsaasti työvaihekuvia, joten klipsuilun pitäisi onnistua ihan keneltä vaan jos virkkuukoukku pysyy näpeissä. Kirjassa on töitä mm. punontatekniikalla. Kirja ilmestyy 4.9.2013
Kirjasta lisää Paasilinnan sivuilla.
Itse tein kirjaan näitä ohjeet, pölykapselilaukku, merenneidon bileveska, kolikkokukkaro klipsuista ja pullonkorkeista.
Paasilinna on julkaissut kesäkisan klipsutöille, kilpailuun voi osallistua 15.8. asti. Käyppä kurkkaamassa kisa täältä.

Tämän rupeaman jälkeen olisi voinut luulla etten halua nähdä klipsuja vähän aikaan, toisin kävi on tainnut mennä klipsuilut veriin. Juhannuspuuhasteluna tuunatut varvastossut. Ideoita taas olisi kun vaan ehtisi toteuttamaan.
Moni jo bongasikin iltalehden klipsujutun. Tämähän aiheutti melkoisen kävijäpiikin tänne blogiin ja suman sähköpostiin. Oli pakko laittaa sähköpostiin automaattinen poissaolovastaus päälle jotta notta ens viikolla pääsen minilomalleni (sukulaisia viihdyttämään tai ikävystyttämään) Mun lomailu kun yleensä tarkoittaa sitä, että mun täytyy tehdä myös lomaviikon työt etukäteen. Kiitos tuhannesti kaikista onnitteluista, viesteistä ja yhteydenotoista!!!!

Alan vastailemaan kaikkiin viesteihin 11.7 alkaen jolloin olen viimeistään luvannut palata linjoille.

Kaikki blogin tölkkiklipsu jutut löytyy tästä. Joukossa on muutakin mitä on sattunut osumaan samaan päivitykseen. Pelkät kuvat löytyvät klipsuilut albumista.

Tästä kaikesta johtuen tuli hiukan kiire myös Sinellin design-tiimin kuukauden paketin kanssa.
Tein siitä päivityksen Sinellin blogiin.


Ihanaisia kesäpäiviä toivotellen,
Anu alias Amalia Armas käsillänsä käveli ja heiniä soi, lallallallaaaaa

18 kommenttia:

  1. Sun kädet on kyllä niin taitavat :-) enkä ensinkään ymmärrä tällaista kärsivällisyyttä! Ihailen vaan tuotoksia!

    VastaaPoista
  2. Kiirettä pitää?
    Nauti lomastasi, huokaise hetki ja kerää uusia ideoita.

    VastaaPoista
  3. Ihanaa, Amalia, kun jaat noita klipsuohjeita kirjassa!

    Parhaita lomaa ikinä! Nauti ja luo!

    VastaaPoista
  4. Tuo kirja täytyy ehdottomasti saada. Minulla odottamassa n. 2 litran verran klipsuja. Mitä lankaa käytät laukuissa?

    Rentouttavaa lomaa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen käyttänyt merseroituja puuvilla lankoja ja 100% nailonlankaa. Nyt on kyllä testissä ollut monenmoista virkkauslankaa : )Yleissääntönä, "tiukkakierteiset" puuvillalangat on helpompia virkata klipsujen kanssa.

      Poista
  5. Ihanaa lomaa! Mahtavaa, että sun taidot on päässyt esille, hyvä juttu oli iltalehdessä :) ja kohta kirja josta saa ohjeita, ei tajuu kuinka ehdit tuota kaikkea :) olet sä aika mimmi! Aurinkoa lomallesi .)

    VastaaPoista
  6. Oot sinä ollut niin ahkera! Tsemppiä ja rentouttavaa lomaa :)!

    VastaaPoista
  7. Ehdottomasti loistavaa työtä taitavalta naiselta =) Hyvää lomaa!

    VastaaPoista
  8. HUH! Sä oot kerrassaan taitava, ihan mahottoman ihania tölkkitöitä. Kerran yritettiin tytön kans tehä käsirengasta...haha harakatkin niille nauroi :D Tajuttiin, että senhän pitäisi olla joustavaa lankaa, jotakin kuminauhamaista...kai ?

    Ei oo tullut sen koommin kokeiltua, mutta nyt innostuin, kun kuviasi katoin. Ihan sanaton!!
    Minähän oon ihan hulluna kierrätykseen ja kerään mitä vaan eli KAIKKEA :D myös klipsuja ja kruunukorkkeja ja pullonkorkkeja EI SAA heittää hukkaan. Mies ei uskalla heittää mitään pois kysymättä minulta. On se jo oppinut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä ihan nyörit ja narut käy myös, itse käytän kiinnityksessä nappi, kuminauha systeemiä. Ja tietyllä tyylillä yhdistettynä, ympärivirkattu ranneke joustaa sen verran että sen saa pujotettua käteen. Eiku kokeilemaan yrityksen ja erehdyksen kautta tässä on itsekkin menty :)

      Poista
  9. Ihanaa!
    Klipsuista virkaaminen on hauskaa.
    Laitoin kirjan tilaukseen, etten vaan jää ilman :D

    VastaaPoista
  10. Hei! Näytät olevan taitava käsistäsi. Mietin että kiinnostaisiko sinua ostaa noin 1,4kg tölkin klipsuja? Siitä riittäisi virkattavaa vähäksi aikaa... Itse olen mies ihminen ja ei oikein nuo puikot tahdo pysyä käsissä, niin oikeasta hinnasta olisin valmis niistä luopumaan. Ota yhteyttä jos kiinnostuit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, Kiitos kehuista ja tarjouksessa. Olen sen verran hyvin pysynyt klipsuissa että osto tarvetta ei ole. Mutta voisit kokeilla huutonettiä tai tori.fi kautta päästä niistä eroon.

      Poista
  11. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista