torstai 20. maaliskuuta 2014

On klipsuteltu ja puuhasteltu

Klipsuja on virkattu ja virkattu ja.... Vuorokauden tunnit ei vaan tahdo riittää siihen kaikkeen mitä haluaisi. Oon miettinyt tätä bloggaamista, koruista tää lähti ja on rönsyillyt aika ajoin laidasta laitaan. Nyt on ollut aika klipsu voittoista menoa. Ompelukoneet kuiskii ompelemaan vauvan vaatteita, tosi yllättävää. Toista blogia olen ajatellut korujen rinnalle, kun suurin osa lukijoista on tullut korublogin lukijaksi, mutta kun en saa päivitetyksi tätäkään. Mielessä on käynyt myös bloggaamisen lopettaminen, kun ei vaan saa päivityksiä tehtyä samaan malliin kuin ennen. Saati sitten kierrellä kanssa bloggaajien töitä ihastelemassa. Ans kattoo ny miten tässä tulee käymään.....

Tässä nyt kuitenkin sen enemmittä puheitta viime aikaisia tekeleitä.

Testing, testing, vähän toisenlaista tekniikkaa mitä olen aiemmin käyttänyt. Protoversio ja lahjoin äidin tällä laukulla.
pop tab bag, pop tab purse

Kierrätystä farkun punttia myöten. Tilaustyö, farkkukassi klipsuilla isommassa koossa kuin se edellisin päivityksen versio. Tein tähän klipsukukan ja laitoin taustalle rintakoruneulan, niin saa halutessaan siirrellä paikkaa tai ottaa kokonaan pois.
pop tab bag, pop tab purse
Laukussa oleva rintakorukukka, suht helppo ja nopeatekoinen laukkuihin verrattuna.

Tilaustyö tämäkin. Klipsulaukku ruskea/beige.
Omaa vastaavaa olen roikottanut olkapäällä viime syksystä asti. Tämä sai "syrjäyttää" pölykapseli version.
pop tab bag, pop tab purse
Kaksi aina kaunihimpi. Punainen pöllönen sai poikakaverin niin ei tarvitse yksinään pöllöillä.
Pop tab owl, pop tab bag, pop tab purse

Mä aina mutisen "virallisena" ystävänpäivänä, ystävyydestä 365 päivää vuodessa jne.
(Tänä vuonna kyllä laitoin tän kuvan faceen, kun pyörin vaaleanpunaisissa hattarapilvissä mummaillen)

Joten tässä tänään teille hyvää ystävänpäivää, tänään, huomenna, ylihuomenna....
Mumman hurmuri varpaiden kera.


Kuinka monta tuttinauhaa yksi vauva tarvitsee? Öö tota yksitoista?? Meni vähän överiks mut haittaaks se ;) Ku oli nii pal kaikkei ihaneit nauhoi ja.... blondin päättely kyvyllä mä otin ne kaikki :)

Jos halukkuutta ilmenee niin voin tehdä näitä myyntiin / 6€ kpl.

7 kommenttia:

 1. Tilaan heti kaksi kappaletta tuttinauhoja!
  Palaillaan sähköpostitse :-)

  VastaaPoista
 2. Tuo farkkulaukku on erityisen ihana, ja varpaat tietysti :) Hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 3. Voi ihanuus noita pöllöjä <3 ja varpaat <3 <3

  VastaaPoista
 4. Siis vaavelihan tarvitsee vähintään 11 tuttinauhaa, ei epäilystäkään. Älä vaan lopeta bloggausta. Eihän sitä blogia sitten tartte ihan jatkuvasti päivittää. Minä kuvasin kanssa minun ihanan farkkutyttölaukun ja linkkasin tänne. Voi millaiset suloiset vauvanvarpaat, iik. Jotenkin minäkin olisin ihan valmis mummoilemaan, mutta sitä ihmettä joutuu nyt oottelemaan vielä monta vuotta. Hyvää kokovuotista ystävänpäivää, M-L ja Ossi-mäyris.

  VastaaPoista
 5. Itsellänikin on monasti tullut mietteitä blogin lopettamisen suhteen, kun on ollut huono omatunto ettei ole ehtinyt enää entiseen malliin päivittämään. Puhumattakaan muiden blogeissa vierailemisesta tai kommentoinnista. Mutta älä lopeta! Missäs me muuten ihasteltais näitä sun ihania klipsujuttuja ja muitakin uskomattomia taidonnäytteitä. Ei se mitään haittaa, ettei ehdi päivittämään usein. Minä ainakin luen niin monia blogeja, että joidenkin postaus/päivä tahti melkein hirvittää, kun ei vaan ehdi lukemaan. :) Ihan mahtavia nämä laukut taas, huhhuh!

  VastaaPoista
 6. Ihania laukkuja. :) Söpöjä nuo tuttinauhat. :)

  VastaaPoista