tiistai 3. helmikuuta 2015

Klipsuja siellä, klipsuja täällä

Mä oon ollut niin sekaisin klipsuista, et en ole ehtinyt tännekään tekemään päivityksiä. On taas tehty, purettu, ähisty ja puhistu. Ennen vanhaan sohvatyynyjen välistä löytyi kolikoita, meillä löytyy nykyisin vain klipsuja. Tässä kuussa ilmestyy Tölkkidegn 2 kirja jonka tekemisessä olin mukana. Tällä kertaa meitä oli neljän upean naisen porukka tekemässä kirjaan ohjeita. Olin aika fiiliksissä kun näin kirjan vedoksen, upeita töitä saatiin aikaiseksi.

Tässä hieman maistiaisia kuvina, muutamasta kirjaan tekemästäni ohjeesta. Pöllöt tässä blogissa on vilahtaneet aikaisemminkin.
Rock&Roll laukku, klipsut yhdistettynä nahkaan.
Telaketju rannekoru
Bilemekkonen
Tässähän nyt vilahti vain murto-osa kirjaan tulevista töistä. Kirjassa on vajaa 200 sivua joten eiköhän sieltä löydy jokaiselle jotain.
18 kommenttia:

 1. Hyvät hyssykät mitä upeuksia.

  VastaaPoista
 2. Oi, nyt on hankittava tuo kirja...tyylikkäitä töitä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kirjasta löytyy lisää upeuksia ;)

   Poista
 3. Wautsista!
  Upeita töitä jälleen.

  VastaaPoista
 4. Vähänkös on taas hienoja töiyä. Itse en kyllä ikumaailmassa saisi aikaan mitään noin hienoa ,(edes ohjeiden kanssa), mutta tuo nahkalaukku kyllä kelpaisi... Farkkuklipsilaukkukin on ollut melkoisessa käytössä:) Terkut Ossilasta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Hyvä että laukku on ollut mieluinen ja päässyt käyttöön. Tää nahkalaukku versio on keikkunut omalla olalla ahkeraan. Rapsutuksia Ossille.

   Poista
 5. Lahjakas nainen olet! Hienoja töitä, ei sujuis multa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä noin näppärissä näpeissä syntyy mitä vain.

   Poista
 6. Upeita töitä ! Toivottavasti kirjassa ohjeet eivät olisi liian vaikeita tai työläitä.

  VastaaPoista
 7. Kiitos, kirjasta löytyy monen tasoista ohjetta ja paljon työvaihe kuvia.

  VastaaPoista
 8. Nää on niitä ihasteluja aikaan saavia töitä joihin minullla ei kestä pinna. Klipsujen kerääminenkin jo yksinään on aikaavievää. No ystävät tietty avustaa.
  Kivaa ystäväviikkoa sinulle. T:Kaisa

  VastaaPoista
 9. Pitänee tuokin uusi kirja hankkia, ensimmäinen on aivan mainio ja ohjeet ja kuvat niin selkeät, että meikäläinenkin ymmärtää.

  VastaaPoista
 10. Vitsin klipsit! :D Olen yrittänyt pysyä näistä erossa, kun en ole jaksanut ruveta klipsuja keräämään. Mutta sairaan hienoja ovat. Tuota laukkua ja mekkoa ei heti klipsujutuiksi tunnista. :)

  VastaaPoista
 11. Täytynee kyllä tuo uusikin kirja hankkia! Ensimmäisestä tykkäsin älyttömästi hyviä ja selkeitä ohjeita. Ja nuita pöllöjä oon jo moneen otteeseen ihastellut !

  VastaaPoista
 12. Kirjassa on kyllä omaan makuuni ihan hirveästi kivoja juttuja, eteisen lampunvarjostin ongelmakin ratkesi kirjaa selailemalla. :) Seuraavana tekolistalla pöllölaukku ja mekko, onneksi on noita lahjoitusklipsuja vielä pari kolme karkkilaatikollista. ;) Erityiskivaa on se että kirjan kuvat on niin selkeät että vaikka sanallinen ohje ei ihan täysin avautuisikaan, niin kuvista viimeistään tajuaa että mitä pitikään tehdä. :)

  VastaaPoista
 13. Siis nuo pöllöt <3!! Aivan ihania, eikä ikinä onnistuisi minun hermoilla...

  VastaaPoista