tiistai 4. marraskuuta 2008

Ei aina käy niin,

kuin suunnitellaan. Taannoisessa Turkulaisten helmitapaamisessa, näin Nunnulin 2-rivisen muinaisketjun Swaroilla. Se oli mahottoman upea!! Eikä se jättänyt sitten millään rauhaan, niin väsäsin sitten 2-rivisen muinaisketjun 1mm hopealangasta, 3,5mm lenkeillä. Ja tölväsin siihen 6mm bisconet.... juu onhan se hieno ja niin blig, bling, että ei mun varmaan tulis käytettyä.

Joten nykäisin bisconet pois ja laitoin tilalle 5mm Granaattihelmekset, tää näyttäis olevan enemmän mun juttu. Kaks surkeeta kuvaa samasta versiosta. (Valittu vähän useamman surkean kuvan joukosta)


Ja lopuks lahjuksia vanhalle *ehemälle =O) Synttärit oli jo Lokakuun puolella, siit se sit alko, nimittäin lähtölaskenta neljäänkymppiin =O/ Ei vaan, ei tunnu missään, tai ainakaan mitään en myönnä, nih!! Kirjat sain Pikkumyyltä, inaha ihiminen =O) Kiitos tätäkin kautta, kirjoista sai monen monta visiota, jotka on nyt tässä lahossa piässä höyryämässä. Äipältä sain rahaa ja sillä ostin tuon muotoalasimen. On puolipyöreetä, kolmionmallista ja lituskaa uraa. Niih ja ukko kullan rahat on vielä käyttämättä. Hän kun lupas ostaa mulle työkaluja, oman valinnan mukaan.
Posted by Picasa

12 kommenttia:

 1. Oi.. Onpa kaunis rannekoru.. Ja ihanat kirjalahjat.. :)

  VastaaPoista
 2. Oihki poiski paranneltu versio on aivan oiski poiski ihana, tulisi kyllä käytettyä!

  VastaaPoista
 3. Kyl toi granaatti on enempi sua kuin swarot. Vallan upia ranneke taas!

  VastaaPoista
 4. Kiitos taas kommentoineille, ilahduttaa niin "vanahaa" ihimistä =OD
  Ja pikkymyylle; niinpä niin, sen tekee koko, sen tekee maku, sen tekee pieni pyöreä muoto *Ja tähän sellainen räkättävä hymiö*

  VastaaPoista
 5. Oivoi ja hihih no on kai mun mielikuvitus ollu aina vähän vinksahtanut. Itse vetoketjokummitus synty 6 vuatiaana ja on ollu siitä saaqkka tosi rakas.

  VastaaPoista
 6. Hitsinpimpulat, kun on komia ranneke !!!
  Tänne oli ilmestynyt paljon muutakin ihanaa ja uutta...kiitos silmänruoasta !

  VastaaPoista
 7. Jessus mitä rannekoruja! Upeita!

  VastaaPoista
 8. kyllä on pähee rannekoru. aivan ihana

  VastaaPoista
 9. Hillittömän kuolausreaktion aiheutti nuo rannekkeet! tuo bicone granaateilla varsinkin... äää, läppäri kastuu...!

  VastaaPoista
 10. Ihana koru!
  Onko jossain ohjetta tähän?
  Tahtoo kanssa tehdä.

  VastaaPoista
 11. En ole törmännyt ohjeeseen, mutta ei tässä ole mitään ihmeellisiä koukeroita. Perus muinasketjua, jotka on yhdistetty toisiinsa joka toisesta lenkkiparista. Rakenne selviää aika hyvin kuvasta. Kivet on kiinnitetty koruun vaijerilla.

  VastaaPoista
 12. Ok! Yritän tutkailla kuvaa tarkemmin.
  Kiitos!

  VastaaPoista