keskiviikko 19. marraskuuta 2008

Kuningasketjun pätkiä ja Swaroja

Kuningasketjua 1mm hopealangasta, 3,15mm veivillä ja 8mm Swarovskin Black Diamond kuutiot. Ketjun pätkät on tehty jo viime viikolla. Näissä piti alunperin olla ihan toisenlaiset kivet, mutta kuinkas sitten kävikään... No eipä ollut ensimmäinen ja tuskin viimeinen kerta, kun poiketaan alkuperäisestä. Rannekorusta sain napattua kohtalaiset kuvat.

Ja tässä taas surkea kuva kaulakorusta, kun ei vaan onnistu niin minkäs teet.
Däm, kaikki on vinksin vonksin tai ainakin heikun keikun.... yhdenlaiset korvakkeet alla. Samaisilla Swaron kuutiolla tulee korvikset myöhemmin, heti kun opin laskemaan tai lakkaan hävittämästä niitä. Sillä nyt sattuu olemaan vain yksi kuutio jäljellä ja mulla on edelleen kaks korvaa.

Kiirettä on pitänyt ja oon yrittänyt minimoida netissä olo aikaa. Blogilista on varmaan täynnä sitten viime visiitin, kääk!! Toisaalta nukkuminen on täysin yliarvostettu juttu. Eiku blogikierrokselle siis....
Posted by Picasa

6 kommenttia:

 1. Vau - tosi upea rannekoru!! Jotenkin tuo yhdistelmä ketjua ja Swaro-kuutiot näyttää vaan niin sopivan yhteen - ei siis ollenkaan hullumpi suunnanmuutos kivien valinnassa ;-)

  PS. Lankavimma-blogin kautta tänne eksyin - täytyy koruja tulla katsomaan paremmalla ajalla :-)

  VastaaPoista
 2. Todella hieno Swarovski-setti!
  Nuo kuutiot sopii tosi hyvin ketjun kanssa yhteen :)

  VastaaPoista
 3. Vau! onpa upea setti...
  Hienosti noi kuutiot sopii tähän.

  VastaaPoista
 4. Komiasti sopii kunkku ja Swarokuutiot yhteen.

  Alempana olevista tykkäsin melkeen kaikista. Sullaon kaikkea ihanaa täällä.

  VastaaPoista
 5. Taas täällä. ;) Mutta oli pakko tulla kiittämään kommentista. :D Sulla on aina niin hyvät kommentit. Viimeksi se meinas syödä mun helmet ja nyt se läähättää- :) Ihana!

  VastaaPoista
 6. Kiittää hän taas kaikista kommenteista. Ollos hyvä Katri, sun korut vaan saa aikaan tollaisia ihme reaktioita<3

  VastaaPoista