tiistai 14. huhtikuuta 2009

Täällä taas

En ole hävinnyt maailmankartalta, tuli vaan lomailtua parisen viikkoa hiukan toisenlaisissa maisemissa. Kuva on otettu korallisaarelta jossa oltiin snorklaamassa.
Ennen reissua tekaisin kierrätyspaperihelmistä ja hopeoiduista osista piiitkän helminauhan. Koru vieraili Thaimaassa joskaan sitä ei käytetty kertaakaan ;) Miehen sisko ihastui eilen tähän koruun ja halusi välttämättä ostaa sen. Summasummaarum rahaa en huolinut vaan annoin sen hänelle myöhästyneenä synttärilahjana. Kuvakollaasissa hyvin yhteistyöhaluton mannekiini ja lähikuvaa helmistä joissa väri on kutakuinkin oikea.
Kuvakooste niistä Lahden kivi- ja helmimessujen saalista. Kuvassa alarivissä kaksi, oikeanpuolista kuvaa Turun käsityö- ja antiikkimessuilta ostettuja.
Viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä, omat nimi- ja pitoisuus leimat!!! Viralliset paperit leimausoikeuksista sain juuri ennen reissulle lähtöä. Silleen harrastuspohjalla tässä jatketaan että teen koruja edelleen toisen työn oheessa.

Posted by Picasa

10 kommenttia:

 1. Onnittelut leimoista!
  Oo, ihanissa maisemissa oot ollut... 'kaipaan kesää ja hiekkaa'...

  VastaaPoista
 2. Taisinpa jo onnitella aikanaan, mutta onnittelut vielä kertaalleen noista leimoista! Kyllä tuo AMA näyttää sit hyvältä!

  VastaaPoista
 3. Wau, onnea leimoista! Tuntuu varmasti mahtavalta kun saa napauttaa koruun oman leiman :)

  VastaaPoista
 4. Onnea leimoista!

  Kadehdittavia matka- ja messusaaliskuvia.

  VastaaPoista
 5. Onnittelut leimoista, ja ihanalta vaikuttavasta matkasta

  VastaaPoista
 6. Onnea leimoista!! :)
  Kaunis koru.. ei ihme, että se lähes vietii sinun käsistä..

  Oi .. Ihanaa olisi päästä tuonne lämpimille vesille.. ;)

  VastaaPoista