sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Rannekoruja

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.... Savukvartsi kaulakoru on odottanut useamman kuukauden rannekorua kaveriksi. Olisin halunnut tähän mukaan myös pienempiä savukvartseja, mutta ei sattunut olemaan. Ehkäpä lisään niitä myöhemmin kun sattuu sopivat sk:t kohdalle. Myös tässä korussa hopealanka pintakuvioitu.
Rannekoru hopealusikoista ja granaateista. Tämäkin oli työn alla iäisyyden ja meinasi hautautua kokonaan keskeneräisenä, sillä meninpä laittamaan Googleen; spoon jewelry. Jep, jep, mitä tässä maailmassa ei olisi keksitty =( Tällä viikolla otin tämän uudestaan työn alle. Mattaharjalla käsittelin lusikan varren ja päässä olevan koristereunuksen. Tässäpä nyt sitten mun versio jo tuhanteen kertaan keksitystä lusikka korusta.
Posted by Picasa

9 kommenttia:

 1. Nää oon hienot - ja jälleen livenä niin pal kauniimmat. Mikä siinä onkin, että kuvat jättää kuitenkin ne muutamat sanat sanomatta, vaikka tuhansia sanoja enemmän ovatkin muka kertoakseen?

  VastaaPoista
 2. Todella kauniit korut! Hei, mietipä klassista solmittua helminauhaa. Se on miljoonaan kertaan tehty, vaan kun se on siinä sun edessä... hohkaa viatonta, lempeää kauneutta.... Onko sillä niin väliä?

  VastaaPoista
 3. No mutta oikein ihana versio lusikka-rannekorusta <3 <3 Tuo satinointi pinnassa on nii-ii-iin ihanata ;-D

  VastaaPoista
 4. Kauniita, kauniita koruja jälleen :)

  VastaaPoista
 5. Onneksi kuiten teit tuon lusikkakorun valmiiksi, sehän on todella upea!! Vaikka lusikkakoruja on tehty jo vaikka kuinka, niin tämä on, kuten itsekin sanoit, sinun versio aiheesta ja hieno versio onkin! :)

  VastaaPoista
 6. Olkoonkin tehty sataan kertaa mutta se on kyllä silti hieno! Tykkään mahdottomasti. :)

  VastaaPoista
 7. Voi hitsi, arvaa tekeekö mieli tuota lusikkaranneketta? tai sitten savuhelmien kaveriksi tuota toista...
  yritän nyt hetken hillitä itseäni, mutta voit varautua tilaustulvaan =)

  VastaaPoista
 8. Kiitos kannustavista kommenteista, ehkäpä näemme lusikkakoruja jatkossakin. Itselle vaan tuli ensin sellainen olo, kaikki on nähty ja kaikki on tehty. Ja Tiina, kyllä se vaan järjestyy ;)

  VastaaPoista
 9. Kertakaikkiian upeita!! Hui..
  Rannekoru kuvoiduilla hopealangalla on tosi makee! :)

  Ihanaa toukokuun alkua sinulle1

  VastaaPoista