sunnuntai 3. toukokuuta 2009

Jotain ihan muuta

Viime päivät on puuhasteltu ulkona. Värkkäiltiin tällaista postilaatikkokatosta. Mun osuudeksi jäi maalaus ja noiden koristereunojen sahaus. Kuva on tarkoituksella ilman postilaatikoita kun niitä on rintarinnan sekalaista sortin sakkia 6kpl. Jospa uuden katoksen myötä saisi naapurit ostamaan samanlaiset laatikot.

Ja kun kerran kuviosaha oli kaivettu esiin, niin tein samantein parit kukkaruukkuset tuohon taustaan. Kukan varret ja terälehdet on väännetty rautalangasta.
Tekaisin sitten vielä samalla teemalla uuden tervetuloa ovikoristeen. Viime vuonna tein vähän samankaltaisen ja sehän näytti tältä.
Posted by Picasa

5 kommenttia:

 1. Oot sie kyllä osaava nainen! Hieno on tuo katos samoin kuin muutkin koristeet :)

  VastaaPoista
 2. Wow, upean keväistä romantiikkaa ympäristöön koristeiden muodossa

  VastaaPoista
 3. No jee tämä monitaitonen nainen - hieno katos ;-D

  VastaaPoista
 4. Olit lauantaina taas niin harvinaisen oikeessa - tuohon sopis kaikki parhaiten ne metalliset, päältä pyöristetyt, laatikot. Mut kyl ne valkeet muovisetki menee, jos naapurit ei haluu sijoittaa niin paljoa... Mut mitään sekalaista seurakuntaa tuohon ei kyllä raaski kiinnittää.

  VastaaPoista
 5. Kiitos ootte ihaneit. Pikkumyy, mä yleensä oon ;) silloin kun en oo väärässä. No ne sekalaiset loorat piti tohon nyt kuitenkin kiinnittää, toivottavasti väliaikaisesti.....

  VastaaPoista