keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Hopea solmuja

Sitä aina joskus silloin tällöin toisinaan, luulee keksineensä jotain ihan ite, kunnes toisin todistetaan =) Niin kävi näissäkin. Maaliskuisilla kädentaitomessuilla tuli selattua kirja jos toinenkin. Ja ainakin parissa kirjassa oli vastaavia solmuja. Pitipä nyt sitten kokeilemani samaa ideaa, hieman eri tavalla toteutettuna. Nih ja sellaiset pihdit olis tosi kivat, mitkä ei jyrsi ja nyrsi hopeaa :D

Posted by Picasa

10 kommenttia:

 1. Sieviä, noissa isommissa varsinkin solmu tulee tosi edukseen :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita :D

  Oot sinä nyt sitten ihan solmussa ;)

  VastaaPoista
 3. Nuo isot solmut ovat kyllä aivan hämmästyttävän upeat :O !! Ja sopivat todella hyvin tuollaisten kiekkomallisten kivien kanssa:)

  VastaaPoista
 4. Taitaa olla niin että mitään uutta ei ole tämän auringon alla... itse aikin uskon niin. Kaikki korut ovat kuitenkin helmistä tai kivistä riippuen aina uuden/erilaisen näköisiä... omanlaisiaan! Ja sitten se tärkein asia eli korun kantaja...jokainen kantaa korunsa eri tavalla. Sama koru voi olla hyvinkin erilaisen oloinen eri käyttäjillä. Nämä sinun solmusi ovat kauniita, minä ihastuin erityisesti noihin pienempiin korviksiin... saattaapi olla että mä joudun kokeilemaan noita solmuja myös.... mutta ne pihdit saattaa mullakin tulla ongelmaksi!

  VastaaPoista
 5. Voi täällä oli vaikka mitä ihanaa! Tuo punainen lady koru, oih ja voih!

  VastaaPoista
 6. ...sinistä...slurps <3
  minä niin tykkään sinisestä, mutten osaa tehdä siitä koruja...
  KAUNIIT !

  VastaaPoista
 7. Onpas kivan näköisiä solmuja.

  VastaaPoista
 8. Vau!!! On noissa ollut vääntämistä. Mutta kyllä kannatti! Todella upeita solmukoruja!

  VastaaPoista
 9. Mäkin tein noita solmuja ekana vuonna Raision kurssilla, mutta jäi kyllä kahteen, jotka ei olleet ihan mun mielestä täydellesiä, toisin kuin joittenkin :)

  VastaaPoista