perjantai 18. kesäkuuta 2010

Persaus eellä

Eilinen oli totaalisen bad jewelry day. Viksumpi oli lopettanut ajoissa, kun ei suju niin ei suju. Mutta en minä, piti juottaa kukka sormukseen, sulatin sen. Uus yritys v*&%¤*%s mänt....luovutinko? No en kolmas kerta toden sanoo vaan ei lopussa kiitos seisonut. Sitä niinku taas mentiin perse eellä puuhun vaikka yritys oli armoton, vai miten se meni. Missään vaiheessa kuitenkaan ei mennyt sormi suuhun, sinnikkäästi jatkoin tunaroimista. Ei tullut kuin sutta ja paskaa. Ja järkyn kokoinen elin otsaan, mikä onneksi häipyi iltaa myöten =D Väittävät vielä että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, tämäkin oli suunnittelun asteella ainakin puoli vuotta.

Se häijyn näköinen kaveri otsassa aloin värkkäämään tätä valmiiksi. Mulla on jossain kirjassa "ohje" tälläiseen lankasormukseen jossa on päät juotettu palloiksi. Lisäsin siihen tuon rinkulan ja härpäkkeet. Kalevala korun Vanamossa on samaa ideaa ja muistaisin myös Hopeaa suonissa blogin Miiran tehneen joskus vastaavan. Miiralla ei ole blogissa luokiteltuja kategoroita, niin linkki on suoraan blogiin. Laiskana ihmisenä en jaksanut etsiä sormusta sieltä. Kun sitten aloin kiillotamaan tätä, tuli todettua että noissa sulatetuissa palloissa on kolosia joita ei saa hiottua pois. Nooh, kokeilin piilottaa niitä matta ja satiiniharjalla... ehe, ehe, kuopat sen kuin korostui. Ja se ylimääräinen elin otsassa toden näköisesti vielä paisutteli asiaa =) Ja taas kiillotettiin. Kameran makro suurentaa noita kolosia, mutta näettepähän että niitä on. Taas kerran viksumpi ihminen olisi laittanut tähän vaikka kuukiviä ja nimennyt sormuksen saturnukseksi. Ja ihan pokkana väittänyt että nuo päät symbolisoi kuun pintaa. Mutta koska minusta ei saa viksua tekemälläkään, niin en tehnyt niin.

Kas tässä, miun sormuksein persaus eellä.

Eilisen päivän alku oli loppua huomattavasti parempi. Sain postissa Virkkukoukkusen fb arvontapalkinnon. Ihaneit korttiloit ja yks ei pöllömpi magneetti. Tää kortti osus ja uppos :) Meinaan tuli tuossa reilu parisen viikkoa aherrettua pihalla ja loppupeleissa kärrättyä multaa sellaiset 500l.
Siinä samalla tuli sitten tilattua itselle kesäveska. Ja magneetitkin lisääntyi parilla kappaleella =D

Posted by Picasa

18 kommenttia:

 1. Eilen oli selkeästi bad ring day - mun tekemääni sormukseen tuli ihan tolkuttoman ruma sauma!!! Mutta toi sun sormuksesi on kyllä varsin kaunis kuoppineen päivineen :D

  VastaaPoista
 2. Hieno sormus - sen nimihän vois olla symbolisesti 'Elin otsassa' niin riemua riittäis pitkäks aikaa. :D

  VastaaPoista
 3. Mutta siis mä niin tykkään tosta sormuksen lopputuloksesta!!! Jos et olisi kertonut taustaa niin bad dayta ei olisi huomannut. :) Mun mielestä kuopat on pop!

  VastaaPoista
 4. mäkin tykkään tuosta sormuksesta :D ihana, eikä kuopat haittaa ollenkaan. käytössähän niitä kolhuja tulee kuitenkin ;)

  VastaaPoista
 5. Ihana sormus...en minä ainakaan löytänyt mitään vikaa :)
  Oletkohan nyt vaan turhan ankara itsellesi..? ;-)

  VastaaPoista
 6. Kiva on sormus ja Virkkukoukkunen hulvaton! Itselläni on kassi jossa lukee "Oliks miul äsken joku ajatus päässä?" ;)
  Se on kyllä jo ihan haalistunut eli uusi pitäis löytää :)
  Hennaliisa

  VastaaPoista
 7. Minä niiin ymmärrän sinua :D Osaiskin lopettaa silloin kun ei onnistu, mutta ei niin kauan tehdään kun saa jotain kelvollista aikaiseksi. Muuten ei tule uni XD.
  Sormus on kyllä kaunis ja virkkuukoukkuset ihania :D

  VastaaPoista
 8. Tykkään kyllä hurjasti tästä sormuksesta, muiden lailla tykästelen kuoppien elävyyttä!

  Heh, eilen oli siis muillakin hankalaa; itse oikein pyrin omassa riipuksessa karkeaan lopputulokseen, mutta en ihan siihen mitä tuli... (löytyy galleriasta)

  VastaaPoista
 9. Reps ;D kuulostaa ihan mun ähräämiseltäni... motto kohdillaan! Mut hei, jos ei tietäs tarinaa, niin sormushan olis ihan parahultasen rouhee :) ei huono ollenkaan!

  Mä muuten kahtelin JUST eilen tota samaa sormusta ja mietin, et vois olla helppo :)uskoskos enää?! Ootas... soon tossa Liz Jonesin kirjassa Silver Wire Fusing.

  VastaaPoista
 10. Mitäh? Onko tuossa sormuksessa jotain vikaa muka? Minusta nuo kolot on kivoja ja tuo potkua sormukseen. Ja hienon väriset killuuttimetkin siinä on.

  Nyt se elin otsasta pois ja heti.

  VastaaPoista
 11. AIVAN IHANA SORMUS ja vähintään yhtä ihana postaus noin kaikkiaan... ei ollenkaan vahingon iloisessa mielessä, vaan nautin suunnattomasti tuollaisesta rehellisestä raivosta jonka olet pukenut makeesti sanoiksi! Multa irtos herskyvä nauru täällä päässä... hyvä, että jotakuta muutakin joskus rehellisesti sanoen homma kyrsii!

  VastaaPoista
 12. Hei. Mistä noita ihania kasseja voi tilata?

  VastaaPoista
 13. Kiitos Outi, näköjään huonoja päivijä muillakin ;)

  Kiitos Myy, yhteissä tuumin nimettiin tää sit, persaus eellä elin otsassa =D Rakkaalla mieliharmilla pitkä nimi.

  Kiitos Inkku ja Anna, onhan tää "ihana" ja ollut jo käytössäkin mutta niitä kuoppia ei niinku hakemalla haettu tähän =D


  Mona kiitos, kyllä olen ankara itselleni -nimimerkillä nipo-

  Hennaliisa kiitos, toi olisikin ollut toinen teksivaihtoehto :)

  Jane kiitos, hyvä että joku ymmärtää minuakin ;) kun en aina edes itse ymmärrä itseäni.

  Mags kiitos, olisin kyllä voinut elää ilmankin näitä eläväisiä kuoppia ;)

  Tanja kiitos, sittenhän ymmärrät mua hyvin XD huvitti suunnattomasti kun huomasin lukea sun omakuvauksen blogissa :)

  Katri, elin lähti aikoja sitten, ei sitä viitsinyt kauan mukanaan kuljettaa :)

  Pioni kiitos, ja kiva että hauskutti XD Tätä kirjoittaessa oli jo ylimääräiset ulokkeet ja rypyt otsasta kaikonneet. Mottona on, naurakaa vaan mulle, niin muutkin tekee / mäkin teen XD

  Helena, varsinaista nettikauppaa ei ole vielä mutta, Virkkukoukkusen kassi mallit ja paljon muuta kivaa löytyy sivuilta, www.virkkukoukkunen.net etusivulla on myös linkki facebook sivuille ja blogiin. Jos sivut ei toimi, niin siellä on meneillään jotain uudistuksia. Kun haluttu kassimalli löytyy ota yhtetyttä Koukkusiin ja kysy onko haluamaasi kassia, tietyllä värillä ja tekstillä. Homma toimii soittamalla tai sähköpostilla. Myös monilla messuilla olen näitä nähnyt.

  VastaaPoista
 14. uih, kiitos kans Katrille ;)

  VastaaPoista
 15. Siinä missä omat rosot tuntuu vain rosoilta, toisten mielestä ne monesti tuo mukaan persoonallista otetta. Tämähän on aivan ihana sormus! Mielestäni paljon mielenkiintoisempi ja puhuttelevampi kuin täysin siloinen yksilö. Tästä on epäonnistuminen kaukana!

  VastaaPoista
 16. Vanamoja saa kaupasta - persoonallisia sormuksia itse tehden, taikoen. Suunnittelet sitten puoli vuotta tai puoli tuntia. Sormuksesi on upia, käden (tohon) jälki saa näkyä. Nuo kortit ovat oivallisia :)

  VastaaPoista
 17. Sormus on Ihana!! Ja nuo koloset vain sopivat siihen ,mielestäni! Tuovat koruun rustiikkia ja omaleimaisuutta. Kyllä kultasepänliikkeestä saa niitä sarjasormuksia :) Upeaa työtä tämä on!

  VastaaPoista
 18. Kiitos, Akvamarin, Ania ja Marjo

  VastaaPoista