keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Tunnustus ja kynsileikkiä

Ihanainen Helmisusi tuo kynsiään lakkaileva koruilija oli muistanut minua tällä tunnustuksella. Kiitos!
Tämä pitäisi jakaa 15:lle mieluisalle blogille... mutta niitähän on paljon enemmän.
En tahdo luokitella blogeja "paremmuus"järjestykseen koska jokaisessa lukemassani blogissa on joku juttu miksi siellä käyn. Ja aika ei taas riitä listaamaan kaikkia tähän. Jotta notta kiitos ja anteeks kun en jatka tätä.

Ja koska tunnustus tuli tuolta kynsiblogin puolelta niin tein kuvakoosteen omista kynsileikeistäni. Kynsien pituus on vaihteleva koska ovat ihan naturellit eli mallia omat. Tätä lajia oon "harrastanut" säännöllisen epäsäännölisesti 12 vuotiaasta asti =) Eli kynsileikkiä on tehty jo aikana, kun ei ollut internetiä ja muitakaan lakkausohjeita käytettävissä. Kynsiblogia mulla ei ole ja tuskin tuleekaan. En jaksa vehdata niiden lakkamerkkien tms. kanssa ja toi kuvaaminenkin tökkii pahasti. Senkin ajan mitä sen blogin päivittämiseen menisi, olen mielusti vaikka tekemättä yhtään mitään ;)FB:n omalle sivuille olen näitä lakkauskuvia aiemmin laittanut. Klikkaamalla kuvaa se saa suuremmaksi.


Seuraavaksi sitten luvassa korukuvia. Jotain pientä on tullut nykerrettyä kuvaaja on vaan laiskanlainen.

6 kommenttia:

 1. Vautsi, onhan komeita! Käy ihan korujen tilalle :D

  VastaaPoista
 2. Mahtava tuo leppis-kynsi! :)

  VastaaPoista
 3. Lumoavia kynsiä! Niin kade ku saatte lakata kynsiä *möks*

  VastaaPoista
 4. Onpa kauniita kynsiä. Minulla aina katkeaa kynsi juuri kun se on kauniin mittainen.

  VastaaPoista
 5. Kiitos =) Pitäähän sitä immeisellä harrastuksia olla. Välillä on luontaisen kuluman kautta vähän nysempää mallia. Silloin ei kauheasti viitsi koristella.

  VastaaPoista