perjantai 22. huhtikuuta 2011

Korukoplan haastekoru kotiutui

Korukoplan 6:des haaste, kaikki haasteen korut nähtävissä täällä.
Kiitos kaikille osallisille <3
Nyt esittelyssä oma koruni joka teki kierroksen osaavissa käsissä.

Lähtökohtanahan oli tämä tekemäni riipus joka sai nimekseen Mysteerin avain.

Ensimmäisen riipus matkasi Solelle.
Siniseen hopeoituun kupariin, sole oli kauniisti sommitellut, makeanvedenhelmiä, lasia, swarovskeja ja muutaman pikkuruisen kivihelmen. Kiinnitys avaimeen jäi avonaiseksi, joten koru jatkoi matkaansa kejun pätkä ja avain irrallaan toisistaan.

Toisena vuorossa oli Vikki ja koru sai jatkoa. Ihania sävyyn sopivia lasirondelleja, mysteerinen solmu ja pisteenä i:n päälle, sudenkorento ketjusta roikkumaan.

Ja matka jatkui Magsille. Nyt Solen tekemä osuus kiinnityi Vikin tekemän jatkoksi. Mags laittoi toiselle puolelle perhosta, mv-helmi sydäntä, sulan, liilaa nauhaa, merirosvokolikon, jonka hän on itse tehnyt polymeerisavesta. Oli mielikuvia, intiaaneista ja merirosvoista. Mysteerin matka jatkui Niinalle.

Ja koru saapuikin seuraavaan kohteeseen, lähteäkseen uudelleen Magsin käsiin =) Olipa tullut vielä idea.... tuli vähän lisää nauhaa, ketjunpätkää ja muutamat rusetit. Huomatkaa miten noiden rusettien sävyt sopivat tähän täydellisesti. Korun väri vaihtuu ikään kuin liukumalla sävystä toiseen.

Ja toistamiseen koru siis saapui Niinalle. Koru jatkui pirtsakan värisillä helmillä loppua kohti.


Toiselle puolelle Niina oli laittanut Vikin ja Solen tekemien osuuksien väliin mustan pallukan johon oli kieputeltu hopeaa. Ja tämäkin oli aivan kuin tehty tähän, hassua eikö totta.


Näin siis Mysterin avain matkusti halki Suomen, päätyen pirtsakaksi kokonaisuudeksi. Kiitos jokikiselle!! Tadaaaa, se olis nyt sitten tässä!! Koru on pitkä, niin kuin olin toivonutkin ja sitä myöten erittäin hankala kuvattava.

11 kommenttia:

 1. Ai, sää kerroit tän mun nolon 'eiku mää vielä' -osuuden ;-( ;-D
  Tämä riipus oli kaikkein haastavin, mutta minä ainakin päästin mielikuvitukseni oikein laukkaamaan!
  Värikäs ja seikkailuhenkinen koru ;-)

  VastaaPoista
 2. Mags: ei kun se on just hienoa ;D
  Tästä korusta tuli sitten niin pirtsakka ja raikas. Tykkään kovasti.

  VastaaPoista
 3. Juu samaa mieltä tästä "palaa edelliseen ruutuun"-jutusta, se oli hyvä ratkaisu, korusta tuli paljon kokonaisempi.
  Tykkään!

  VastaaPoista
 4. Ihania koruja. Ihanaa Pääsiäistä Sinulle

  VastaaPoista
 5. Mun olisi tehnyt mieli tehdä Magsit tuossa alussa, mutta ei sitten tullut mieleen tehdä oikeasti ;D sen verran hankalalta tuo aloitus tuntui. Mutta kannatti kyllä luottaa jatkajiin, koska he saivat tuon pätkäni hienosti sulautumaan joukkoon. Huolestutti, että tuon sinisen ymppääminen joukkoon on vaikeaa. Luulen, että tein oikean ratkaisun ainakin siinä, etten kiinnittänyt sitä riipukseen. Todella pirtsakka mysteerinen lopputulos :)

  VastaaPoista
 6. Mielikuvitus on saanut siivet selkään tässä iloisessa ja värikkäässä korussa. Kauniit ja kekseliäät osuudet korostavat taidokasta riipusta. Hykerryttävän runsas koru:) Olette te taitavia!!

  VastaaPoista
 7. Kiitos taas tyttöset ;)
  Mags, se mitään noloa ollu =) vaan just hauska osuus!

  VastaaPoista
 8. UPEA avainkoru! Ja miten hauska idea tehdä koruja "ryhmätyönä" :) Löysin ihanaan blogiisi Enkulin käsitöiden kautta :)

  VastaaPoista
 9. Ihania koruja olet tehnyt!

  VastaaPoista