tiistai 12. huhtikuuta 2011

Viimeistä viedään

Korukoplan viimeisenä mulle saapui Solen koru. Seuraava vaihe onkin sitten omien korujen kotiutuminen, jänskättää. Tää oli huippu kiva haaste, oli ilo olla mukana.Vintaj materiaaleista korviksia, tää olis vähän kuin vieraissa kävisi ;) Sen verran "outo" materiaali mulle, kun oon pelannut melkeinpä vain tuon hopean kanssa. Noiden Vintaj korvakorukoukkujen kanssa täytyy suorittaa ihmiskokeita itsellään, aiheuttaako jotain reaktioita. Ja minähän taidan olla aika hyvä koekaniini tähän hommaan, sillä en pysty pitämään edes hopeoituja koukkuja illan kutinaa.Hömpät hempukat.Salama teki tepposet ja osat näyttää liian kirkkailta. Osat on ihan yhtä tummat kuin ylemmissä korviksissa.

13 kommenttia:

 1. Ii-hanat ruusukorvakorut!! Kuulen mielelläni kokeittesi tulokset!
  Taas jännät kurkistukset ;-) Kyllä on ollut mainio haaste; ensi kerralla osaisi ehkä vielä villimmin heittäytyä mixed mediaan :-D

  VastaaPoista
 2. Kylläpäs oot tehny herkullisia korviksia, syötävän ihania :D

  VastaaPoista
 3. Musta tuntuu että tykkään tuosta omasta haastekorustani... Ihania korviksia, varsinkin alimmat ja varsinkin jos ne on yhtä tummat kuin ylimmät.

  VastaaPoista
 4. Hömpät hempukat ovat suloiset ja jotenkin sympaattiset. Ihan kuin ne näyttäisivät hahmoilta joilla on pienet kädet ja ujo pää :D
  H-hetki lähestyy!

  VastaaPoista
 5. Voi, miten herkullisia korvakoruja :)

  VastaaPoista
 6. Tykkään kovasti hömpistä hempukoista, kauniit

  VastaaPoista
 7. Ai nami..nuo ekat korvikset olis ihan mun näköset !
  ...ja mua viehättää noiden alimpien korvisten ihanat juged-tyyliset väliosat <3

  VastaaPoista
 8. oi että voi olla herkkikset muttei liian söpöset nuo ruususkorvikset! Mielelläni ripustaisin omiin korviinikin nuo! vaikka ruususista en niin kauheesti ole ennen innostunutkaan. Nää vaan sulattaa syrämen. :)

  VastaaPoista
 9. Niin hienoja korviksia kaikki, tykkään noista ensimmäisistä kyllä eniten :)vaikkakin nuo vaaleanpunaiset ruusukorvikset on kyllä söpöt :)

  VastaaPoista
 10. Nyt piti rullata hyvä tovi ylös, alas, ylös, alas. En osaa päättää. Ottaisin kaikki. Aivan ihania! Ja nuo ruususet ovat kyllä syötävän suloiset!

  VastaaPoista
 11. Kiitos tyttäret armaat <3

  VastaaPoista
 12. Ai niin ne ihmiskokeet =) Kaks vuorokautta killuteltu korvissa ja ei mitään kutinoita...

  VastaaPoista