perjantai 20. heinäkuuta 2012

Heipati hei, pikainen piipahdus tänne blogiin. Korurintamalla on ollut aika hiljaista, näin ollen 101-korvishaastekin odottaa viimeisiään. Kaikkea muuta on kyllä puuhailtu ja hiukan lomailtukin. Piipahdettiin Sotkamossa ja vietettiin Valtimollakin oikein mukava kesäpäivä äidin siskon mökillä. Mieltä rauhoittavaa maisemaa Valtimolta.
Ja Vuokatista

Hopeinen enkelin siivin riipus tilauksesta lahjaksi rippilapselle. Helmet vuorikristallia ja makeanvedenhelmi.

Tilaustyöt nämäkin :) Tilaajana serkun tyttö, melkein kolmevuotias pikku rinsessa. Pirpana ihastui ikihyviksi mun nilkkakoruun ja toki hänen piti sellainen saada. Ja toisen serkun kolmevuotiaalle rinsessalle tein samanlaisen. Mainioita pirpania molemmat.
Osat hopeaa ja kivet granattia.

Klipsuteltukin on, olen saanut tosi paljon tölkin avausklipsuja kun sana lähti kiertämään. Kiitos kaikille ihanille jotka jaksatte näitä haalia pitkin maita ja mantuja.

Pölykapseli kukkaron jatkojalostusta ja tämä on saanut nyt muodon mihin olen täysin tyytyväinen.
Uuden kokeilua ja löytyihän se oikea muoto kun teki ja purki ja toisti samaa uudestaan jokusen kerran. Omakoppa blogista löytyy näihin ohjekin. Klipsun mallilla on muuten väliä, näitähän löytyy erimallisia. Isoin kukkaroista on tehty eri klipsuista kuin pienemmät. Klipsun malli vaikutti oleellisesti kokoon ja käytettävien klipsujen määrään.

Eikä kesää ilman pöllöilyä. Älypää osti itselleen älypuhelimen ja pitihän sille iltapuhteenä vääntää suojus ja sille kaveri(t). Verhoilukankaan paloja sain naapurilta joka oli saanut ne jostain. Täähän on jo tässä vaiheessa kierrätystä ;)
Koitanpa lähiaikoina palauttaa itseni blogikartalle. Ihan jälkijunassa ollaan, mutta takaisin tullaan hitaasti mutta varmasti ;)

11 kommenttia:

 1. Voi että on kauniit maisemat ja ihanat klipsukat ,) Oikein ihanaa kesää!

  VastaaPoista
 2. Hauskat pöllöt! Edelleen lähellä sydänstä siis nuo suurisilmät =D

  VastaaPoista
 3. Ihanat pöllöt vei sydämen :))

  Mukavata kesänjatkoa! :)

  VastaaPoista
 4. kaunista sekä kesän raikkaat fotot että korujen jännittävä olemus

  VastaaPoista
 5. Suomi on siis niin kaunis maa, ettei tosikaan. Ihania klipsutöitä. En jaksa edes laskea kauanko menisi 933 klipsun keräämiseen. Ei taitaisi minulla 10 vuotta riittää... Terveisii M-L

  VastaaPoista
 6. Maisemat on huikeat, mutta vielä huikeampia on nuo sinun askartelusi. Ai että on hienoja, ihania, hauskoja!

  VastaaPoista
 7. Kelpais noitten pirpanoitten nilkkakorut minullekin, ja pöllötkin. Auttaiskohan tuommoiset siihen että kosketusnäyttöpuhelin ei vastailisi itsekseen laukussa.

  VastaaPoista
 8. Hienoja askarteluja ja pöllöt on ihania, taas kerran :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos ihanaiset!
  Kyllä vain meillä on kaunis maa, se on moneen kertaan tänä(kin) kesänä todettu. Onneksi saan apuja noiden klipsujen keräämisessä ettei ihan kaikkea tarvitse juoda itse ;)
  Ja kyllä toi suoja varmaan auttaa siihen ettei luuri itsekseen ala sooloilemaan.

  VastaaPoista
 10. Upeita maisemia,kauniita koruja ja hienoja kukkaroita,söpöjä pöllöjä :)

  VastaaPoista