torstai 18. lokakuuta 2012

Hupsista heijaa....3 kk mennä vierähti

Aika juoksee minä en, vai miten se meni. Edellisestä päivityksestä on näköjään mennyt liki 3kk. Kesä tuli ja meni. Syksykin tulla jolkotteli, kaipa se talvi kohta ovelle koputtaa.

Yhtä paljon meni aikaa ennen kuin sain korurintamalla mitään aikaiseksi.

Tämä rannekoru on tehty jo lokakuussa 2008. Jonnin verran sai hän odotella ottajaansa ;) Pientä modifointia lisäämällä koruun jatkopala ja sen päähän yksi kyaniitti killumaan. Aurinko armas ei ilmaantunut kuvausavauksi vaan oli taas tuttuakin tutumpi hämärähyssy vesisateineen.


Haluttiin myös kaulakorua samaan tyyliin. Inspiriaationa ja suunnan antajana toimi siis tuo rannekoru. Hopeaa ja kyaniittia siis tässäkin.

Jossain vaiheessa kesää tein mulle ja äireelle nilkkakorut korumetallista sinisensävyissä. Kivet taitaa olla sodaliittia ja akaattia. Tämä on äireen, omastani en kuvaa löytänyt. No se on muutenkin aikalailla samanlainen, syRämen tilalla on vaan kukkanen.
Hirveesti, kauheesti, kamalasti, paljon oon virkannut tölkkiklipsuja yhteen. Joo mä oon ihan koukussa klipsuiluun. Mutta teen niistä sitten oman päivityksen, toivottavasti siihen ei mene taas kolmea kuukautta ;)

Pullonkorkejakin tuli hyödynnettyä. Avaimenperäkukkaroita tuli näistä.

Ja lisää pöllöilyä, toistaa itseään ja lisää vähän väriä pöllöilyyn. Kännykkäpussukoita kera kaulanauhan.


Sillä aikaa kun blogi ja blogisti on ollut huidellut ties missä, on tänne ilmaantunut uusia lukijoita, kiitokset niin uusille kuin vanhoille lukijoille. Kiva kun olette täällä < 3 Arvontaa olen lupaillut aikaseminkin mutta nyt lupaan, vannon ja vakuutan että viimeistään ensi viikolla tulee rannekoru arvonta. Sehän melekeen valamis kun on aloitettu tekemään tirppaarvonnan aikoihin ;)

17 kommenttia:

 1. Tervetuloa takaisin!! Kaivattu on <3 Ihanat nuo kännykkäpussukat!! Tahtoisi sellaisen <3 Teko-ohjeita tai hintatietoja 8)

  VastaaPoista
 2. Et ihan sateen mukana ole huuhtoutunut!

  VastaaPoista
 3. Ja herkuilla hän meitä heti hemmottelee - kiva! Ihania uutuus-pöllöjä.

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa takaisin tauolta (sanoo toinen pitkään taukoillut)! :) Pöllöt hurmaavat edelleen! <3

  VastaaPoista
 5. Voi mitä ihanuuksia, tuo kyaniittisetti on upea! Ja nuo avaimenperäkukkarot on ihastuttavia :)

  VastaaPoista
 6. Pullonkorkkijutut on ihan huiput !! ...tervetuloa takaisin :)

  VastaaPoista
 7. Vähän jo huolestuin...aivan ihania kyaniittikoruja, ja houkuttelevia pöllöjä.

  VastaaPoista
 8. Mutta oot kyllä ollut ahkera sen tauon aikana! :D Kaikki on niin ihania, kyaniittikorut on herkut ja nuo pöllöt edelleen.. :)

  VastaaPoista
 9. Oon käynyt vähän väliä kurkkimassa,milloin tuut takaisin,kiva kun tulit!:) Ihania koruja ja nuo avainperäkukkarot on mainioita :) ja pöllöpussukat niiin hienoja,kuten aiemminkin :)

  VastaaPoista
 10. Mukava kun oot takaisin täällä :) Kauniita koruja, ja noi pöllöpussukat on kyllä tosi söpöjä!

  VastaaPoista
 11. Tahtoisin tuommoisen pöllöpussukan. Ihanat:)

  VastaaPoista
 12. Näitä postauksiasi ollaakin jo odotettu! Ajattelinkin, että sulla on monta projektia yhtä aikaa menossa ja sitten saamme nauttia niiden lopputuloksista kertarysäyksenä. Ihana postaus, ihanat tuunaukset!

  VastaaPoista
 13. Kiitos ihanat <3 Pöllöpusseihin ei oo mitään ohjetta, siivet ja silmä on aplikoitu kankaaseen ennen hässäkän kasaamista. Hinnat 16,00e ilman kaulanauhaa/18,00e kaulanauhalla. Näistä ei ole vapaana kuin ylimmän kuvan oikeassa reunassa oleva. Teen kyllä lisää jos tarve vaatii :D

  VastaaPoista
 14. Kyllä tässä muutkin (esim. minä) on ollu vähän enemmän tai vähemmän jossain tauolla :). Mut kiva kun oot takasin. Ja tuo tuo vihreä koru on ihana :)!
  Tietysti nuo pöllöt myös :D!

  VastaaPoista
 15. OIvoi ja mitä löysin kun Guuglasin lusikkakoruja :O Aivan ihana blogi!!! :) Pakko kysyä, että millä taivuttelet noita lusikoita? Tartteeko niitä lämmittää eka? Aattelin et josko koti oloissa kokeilis noilla pentuna saanneilla palkintolusikoilla jotain ;)

  VastaaPoista
 16. Ei turhaan odoteltu :-), kaikkea kivaa ja kaunista olet saanut aikaiseksi <3.

  VastaaPoista
 17. Kiitos <3
  Lusikoita tavuttelen sormuspinnan ja nailonvasarankanssa. Toholla hehkutan ne ennen toimenpidettä.

  VastaaPoista