perjantai 9. marraskuuta 2012

Arvonta suoritettu

Osallistujien määrä pääsi yllättämään, kiitos kaikille osallistujille!! Yllättämään pääsi myös mun äiree 60+v joka on hitaasti mutta varmasti opetellut tietokoneen käyttöä. Puhuttiin puhelimessa ja hän sanoi, mä kävin siellä sun plokis, joko olet arponut sen rannekorun? Itse olin sitä mielä että osallistumisaikaa olisi ollut vielä tämä päivä, mutta eipäs ollutkaan.

Arvonta suoritettiin pakasterasia lippuäänestyksellä. Omin pikku rähämäkäpälin nostin sieltä voittajan. Arpaonni suosi Ahlea, laitappa yhteystietosi (*muokattu ja poistettu sp osoite)
Ja palkintohan oli tämä enkelin kosketus rannekoru.

Bloginpitäjän täysin mielivaltaisella päätöksellä lähetetään joku (en itsekään vielä tiedä mitä) enkelin ylläri tervehdys Bikkelle. Laita yhteystietosi tulemaan niin katsellaan mitä sillä enkelillä oli pienessä mielessä.

8 kommenttia:

 1. Munkin äitee, 63, on opetellut tietsikan, ja netin ja löytänyt käsityöharrastukseensa aivan uskomattoman aarreaitan netistä. Kun on mielenkiintoa, niin kyllä sitä oppii.

  VastaaPoista
 2. ja mun äiti sano kun mainostin blogiani ettei hän semmosia kattele!

  Mahtava tyyppi tuo "blogin ylläpitäjä" Sait mut oikeesti tosi herkkään tilaan. KIITOS.
  joskus tuli sellainen tv sarja ku enkelin kosketus (?) oliks se sen nimi..

  VastaaPoista
 3. Voittaja on ilmoittautunut ja hänelle lähtee paketti ensi viikolla.

  Bikke, kiitos <3 Laita yhteystietosi vielä mulle sähköpostilla, niin ensi viikolla koitan saada sinullekin yllärin lähtemään. Totta tosiaan sellainen televisio sarja oli joskus, ei ihan viime vuosina :D

  VastaaPoista
 4. Onnea voittajalle. Minullakin on muuten arvonta menossa.

  VastaaPoista
 5. Kauniita koruja! Olen itsekin hulluna juuri hopeakoruihin, mutta en osaa niitä tehdä, mutta onneksi joku muu osaa :). Aloinkin blogiasi seurailla innostuneesti, se on kiva! Mulla myös blogi, jossa tehdään kaikenlaista, käy kurkkaa... anne, kaupunginlaidalla@blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Hei ! Olen tosi pitkään haaveillut tölkkiklipsulaukusta ja tuo tekemäsi pölykapselilaukku on aivan ihana ! Onko mitenkään mahdollista ostaa sitä tilaustyönä ? Vastaathan sähköpostiosoitteeseeni: tuula.pirnesseppanen@gmail.com, kiitos !

  VastaaPoista
 7. Kiitos ihanat :) Tuulalle vastattu sähköpostilla.

  VastaaPoista