perjantai 23. marraskuuta 2012

Salakihlat, 101-korvishaaste, ja, ja, ja, ja, ja

Mein poju otti ja kihlasi murunsa. Murulle hän oli käynyt ostamassa sormuksen ja kun asia tunnustettiin niin sai äiree luvan tehdä pojun rinkulan. Toiveena oli pelkisetty sileä sormus. Tein tämän 2mm vahvuisesta levystä ja leveyttä on 5mm. Hassua että vauvat menee nykyään kihloihin, tosin yhtä hassua on ne kutsutaan myös armeijaan. Armeijan harmaat koittaa sitten ensi tammikuussa.

Viime viikon persjantaina tuli piipahdettua Tampesterin kädentaidot messuilla. Taisin imaista sieltä aimo annoksen ispiraatiota sillä lauantaina alkoi tapahtua. Sori nyt kauheesti kaikille niille jotka ihmettelette messuostoksien kanssa, mitä niistä tekisi. Mun mukaan taisi lähteä muidenkin inspiraatiot ja olen käyttänyt ne häikälemättömästi hyödykseni.

101-korvishaaste tuli tämän seurauksena päätökseen. Kuvausilmat on valitettan harmaat ja pimeät, ei se varmaa haittaisi jos osaisi. Parhaani yritän ; )

Mulla on selkeesti turkoosinpuutostauti, hamstrasin meinaan messuilta nauhan jos toisenkin turkoosinvärisiä kivihelmiä. Pari 101/10 Hopeaa ja turkoosinväristä magnesiittia.
 Pari 101/9 Hopeaa ja turkoosinväristä magnesiittia.
Pari 101/8 Hopeaa ja larvikiittia.
 Pari 101/7 Hopeaa ja larvikiittia.
 
Kävin jokunen aika sitten pankkivarkaissa, mukaani en napannut kylmää käteistä vaan idean meidän pankinjohtajan korvista, korvikset joissa oli kaarevat putket ja pallot päässä. Näistä tuli melko muhkut. Pari 101/6 Hopeaa

Pari 101/5 Hopeaa

Pari 101/4 Hopeaa

Väliin piti vääntää suht helppotekoisia sormuksia. On olleet to do listalla jo koruiluaikojen alusta lähtien. Messuilukaverini ja hyvä ystäväni Paula teki samanlaisia just hiljattain ja nyt näin ne livenä. Siitä ispiroituneena kolme sormusta vas. ylhäällä tehty 2 mm  ja kaksi muuta 1,5mm hopealangasta.

Tää menee osastoon parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Äireen 60v lahjus, meinas tulla tällekin lahjalle jo oma vuosipäivä. Itselleni olen tehnyt vastaavan aiemmin. Hopeaa ja kivet, sitriini, ametisti, granaatti ja periodiitti.

Värillä on väliä vai onko, sormuksen värimaailmaa mukaillen tikkurilanvärikarttaa korviin. Koukut itse väännetty riipusosat valmiina ostettuja. Pari 101/3

Ja toiset perään, näissä hopeaosat itse tehty. Pari 101/2

Ja vielä runsauden rinkulat. Pari 101/1 Pyöreät rinkulat on valmisosat, päälle kieputettuna granaatti ja hopeahelmiä.

Pahus tais mennä ylitöiksi kun edellisen parin kohdalla tuli jo haaste täyteen. No kerta kiellon päälle. Bonuspari hopeasta ja swarovskin kristalli rondelleista.
101-korvishaasteessa ei ollut aika rajaa. Itselleni sellaisia muutamaan otteeseen asetin, no ne kusas nilkoille ihan reippaasti. Puolitoista vuotta tuli näitä pakerrettua. Te oli tiinä titte.

8 kommenttia:

 1. Hitsit, nyt pyörryttää, eikä johdu flunssasta vaan noista sormuksista! Äirees sormuksen pihistäisin jos sattuis kohdalle, iski kertakaikkinen himo ;-D

  VastaaPoista
 2. Runsauden rinkulat <3 Jos kohta kaikki muutkin!

  VastaaPoista
 3. Mulle lähtis äitisi sormus,bonuspari ja tietty poikasi kihlasormus:)

  VastaaPoista
 4. Huh, olipa pläjäys! Varmasti aikamoista tehdä oman pojan kihlasormusta, ja tulipa siitä komia!

  VastaaPoista
 5. Hitsiläinen mikä härpäkepläjäys! Piti oikeen rullailla postausta eestaas jotta kaikkia ihanuuksia sai tarkastella! Tuo äireen sormus on kyllä itse upeus :)

  VastaaPoista
 6. Onneksi olkoon nuorille! Ja mikä upea sormus!!!

  Mutta voi että miten herkullisen suloisen ihanan mahtavia korviksiakin olet pukannut!

  VastaaPoista
 7. Tikkurilanvärikarttasormus on todella kaunis, kuin itse sateenkaari. Ja varmasti saa hyvälle tuulelle.

  VastaaPoista