keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Forever Friends


Mun huhtikuun Design Teamin paketti oli varsin paperinen joka sisälsi,
A6 korttipohjia, leimasin, A4 Forever Friends kuviopaperipakkaus ja nauhalajitelman.
Omistani käytin, helmiäiskartonkia ja yksiosaisia korttipohjia.
Sinellin blogissa linkit tarvikkeisiin.

Forever Friens kuviopaperit on ihan "syötävän" suloisia. Ainut mikä oli vaikeeta niin valita tästä ihanuus läjästä käytettävät paperit ja kuvat. Kuvat ja paperit veivätkin sitten mennessään ja kuin huomaamatta tuli väsättyä viisi korttia.

Mulla on levottomat ja kädet ja ne tekee vaikkei olis mitään tekemistä. Yksi tälläinen tuotos on tämä farkkuranneke. Silmiin osui pätkät lyhennetyistä farkuista ja virkkuukoukku samanaikaisesti. Sen enempiä miettimättä saksisin farkunpätkän nauhaksi ja koukuttelin muutaman silmukan.

Tämä on tehty aikoja sitten joskus viime vuoden puolella. Noi korut tölkkiklipsuista ei oikein kolahda, niin niitä ei ole juurikaan tullut tehtyä. Tästä tuli siitä huolimatta ihan kiva ja on saanut kuuleman mukaan kehujakin.4 kommenttia:

 1. Kivat kortit! Mä olen saksinut farkkuja matonkuteiksi ja tehnyt mattoa. Ranteet ei tykkää!

  VastaaPoista
 2. Upeat kortit ja upea tuo rannekorusi.

  VastaaPoista
 3. Niin on söpöjä kortteja, hellyttäviä :) ja hienoja rannekkeita, farkuista tehtyjä koruja on alkanut näkymään taas, farkusta saa kivoja kesäisiä käyttökoruja. Ihania virkkauksia tuossa edellisessä postauksessa ja kauniita sormuksia :) Sä oot niin mahottoman aikaansaava :)

  VastaaPoista
 4. Mielenkiintoinen ranneke. Ja kivoja kortteja. Mutta juu, rouvan sormukset vei huomiosta 99%.

  VastaaPoista