tiistai 4. helmikuuta 2014

Klips, klips, klipsutellen ja vähän enkelin siipien havinaa.

Klipsuja on virkattu ranteet soirona ja silmät kierossa. Silloin tällöin toisinaan saattaa ihan hivenen kiristää kun huomaa hyvän matkaa virkanneena väärin päin olevan klipsun. Vedä narusta ja nauti **tutuksesta ;)  Ehkä sitä joskus oppii tarkkailemaan työtään koko ajan ja välttyis purkuhommilta..... toiveajattelua = D

Helmikuun ajan mun klipsutteluja on myynnissä, Pikku Putiikit / Pop-Up kaupassa Tampere. Putiikin fb sivut löytyy täältä. Ihan ihastuttava putiikki jossa on myynnissä eri käsityöläisten tuotteita ja itse kauppa sijaitsee ihastuttavan idyylisessä miljöössä, Kehräsaari, 33200 Tampere. Pop-Up hyllyssä on kuukausittain vieraileva tähti.
Tälle mallille tein "pikkusiskon"
 Nämä tuotteet löytyy siis helmikuussa Pikku Putiikit kaupasta. Pop tab bag, pop tab purse
Lennähtipä putiikille myös uniikkeja enkelin siivin riipuksia. Siivet on valmistettu käsityönä 925-hopeasta. Jokainen riipus on omanlaisensa yksilö.
Loppu viikosta sieltä löytyy myös "nahkaranteita".

13 kommenttia:

 1. Voihan klipsu noita lumoavia laukkuja!

  VastaaPoista
 2. Klipsuttelu laukut ovat kyllä makeita!

  VastaaPoista
 3. Mun täytyy tehrä tre matka, katsomaan ja ihmetteleen.

  VastaaPoista
 4. Oih, ihanuuksia. Riipukset ovat niin suloisia ja nahkarannekkeet makeita:)
  Tuli mieleeni yhdestä klipsukuvasta, että voisithan virkata vaikka rohkeat bikinit
  -siis yläosa- noista klipsuista...
  Itse en uskalla kokeilla, ranteet on soiroina jo nyt:)
  Toivotaan, että saat kauppoja tehtyjä.

  VastaaPoista
 5. Ovat kyllä ihmeellisen ihania nuo laukut. Tulee ihan Marilyn mieleen noista kahdesta vaaleasta laukusta alhaalla. Ja kannatan Eilan bikini-ideaa :)

  VastaaPoista
 6. Voi ie, miten ihania laukkuja, etenkin tuo punasävyinen :D. Ja nuo siipiriipukset!

  VastaaPoista
 7. Oletpas tehnyt hienoja tuotteita myyntiin. Olisipa nyt ylimääräistä... Onneksi ihastelu ei maksa mitään. Terveisii M-L.

  VastaaPoista
 8. No huh! Kauniita töitä :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos :) Vois tehdä bikinit juu, mut en kuitenkaan itselleni. Niistä onkin erilaisia versioita internetin ihmemaassa. Paasilinna kustantamon tölkkidesign kisaan osallistui yhdet tosi upeat biksun yläosat. Kierrätystä kerrakseen kun oli käytetty klipsuja ja pyöränsisäkumia. Kuvia kisaan osallistuneista upeista töistä löytyy täältä, http://paasilinna.fi/kuvat/ Tölkkidesign kisan satoa kansiosta.

  VastaaPoista
 10. Wau, mitä upeita töitä :)

  VastaaPoista
 11. Tuo ympyrämäisellä kahvalla oleva neliömpi klipsulaukku on ihana! Itteäni ei kiinnosta tehdä mitää virkkauksia/neulomisia kun en ees osaa :D noita klipsuja on ollu muita varten tarkotus kerätä, mutta sit iskee laiskuus eikä jaksa kerätä niitä tölkeistä pois x)

  VastaaPoista
 12. Saako noita klipsejä ostamalla( siis käyttämättömiä)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa sanoa, Etsyssä ja Ebayssä niitä on kuulemma myynnissä. Mutta onko ns. uusia niin siitä ei ole tietoa. Itse käytän "kierrätettyjä" klipsuja.

   Poista