tiistai 28. tammikuuta 2014

No häh.... täällä ollaan vaan Mummaillaan

O-ou ihan "pienoinen" päivitystauko. Melkoista matalalentoa ja sen seitsemänsataa muuttujaa niin jäi blogistania taka-alalle. Uusia lukijoitakin on putkahdellut tänne, tere tulemast ja toivottavasti viihdytte menossa mukana!!

Marraskuun puolivälin paikkeilla pienoinen rinsessa teki minusta Mumman = paras titteli ikinä!!

Muutamat tossukat piti tietty heti tehdä.

Mini Uggit, idea netistä. Virkkaus omasta päästä virkaten ja purkaen, mutta tulihan niistä valmista.
 Baby tennarit
 Ja vielä yhdet pikkuiset söpöstelyt.
Tämä olikin syksyn mittainen projekti, virkkasin palan silloin ja toisen tällöin. Apuja sain ohjeen kanssa Matonkuteelta mun sun ja meitin blogista, Kiitos!! Peitto valmistui muutamaa päivää ennen Nyytin syntymää. Lankoja päätellessä tuli hyvin selväksi miksi palat olisi kannattanut tehdä liukuvärjätystä langasta niin kuin ohjeessa. Joo olis ollut ihan muutama päättely vähemmän. Reunaa en tehnyt ohjeen mukaan ja vasta kuvasta huomasin että siinä on puuttuva puutuva palanen, no tässä on se kuuluisa käsityön leima.

Laitetaan nyt samaan päivitykseen korujakin kun kerran saatiin jotain tällä saralla aikaiseksi. Vanhimmat on loppukesältä 2013.

Enkelin siivin korvakorut, hopeaa ja swarovskin kristallit.
Nahkanauha villitys valtasi fb kavereissa ja Katrin innoittamana minä ja pari muutakin hurahdettiin näihin.
 Ja pöllölle pöllö, ihan niinku vaan just mun OMA!
Riipus hässäkkää laatoista, tekstillä faith, hope ja love. Tässä etsausaine eli ihan omaa elämäänsä ja uritti laatan taustat. Mutta saaja halusi nämä silti, ajatuksella että ei se elämään niin siloista aina ole ja jokainen osa-alue noista on matkan varrella silloin tällöin saanut siipeensä.
Samalla idealla kaulakoru jossa laatat on rinnakkain, ei mennyt tämäkään niin kuin Strömsössä. Kuvakin on niin huono että meinasin olla laittamatta tätä tänne ollenkaan. Mut menköön nyt samaan syssyyn kaikkine strömsseineen.

Tämän vuoden eka, Murun synttärilahjus. Piina 925 hopeaa, 1,5mm langasta. Kivet ruusukvartsi ja vuorikristalli. Jatkoa viime vuotiselle.
 

Ja on tullut klipsuhässäköityä jos niistä sitten seuraavassa päivityksessä. Katteellaan josko saisin itseni takaisin blogistania kartalle.

15 kommenttia:

 1. Ihana Amalia, kun postailet pitkästä aikaa :-)
  Voi noita mumman aikaansaannoksia, suloisia töppösiä!
  Ja silti vielä koruja ja klipsuilujakin ehtinyt, oot sää aikamoinen leidi!

  VastaaPoista
 2. Tehokasta on ollu mummailun ohessa :) ihana tuo peitto <3 oih. Noi nahkakorut on kyllä metkoja, vaikka ne on periaatteessa samaa ja samoja osiakin, niin ne on kaikilla NIIN erilaisia :)

  VastaaPoista
 3. Pöllömäisen ihana postaus!
  Peitto on huippuhieno.

  VastaaPoista
 4. Onnea Mummalle! tässä yksi päivä kävin kurkkaamassa tänne ja mieten onko jo mummous alkanut:-) Ihania vauvan tossukoita ja peite on tosi upea. Korurintamallakin olet kuin oletkin uurastanut!

  VastaaPoista
 5. Onnea tuoreelle Mummalle!
  Nyt sitä sitten saa söpöstellä ihan sydämensä kyllyydestä. Ja pieni prinsessakin hullaannutetaan pöllöihin, aivan ihana peitto!
  Kovasti mielenkiintoisia ovat myös nuo rannekorusi!

  VastaaPoista
 6. Mummalla on pitänyt kiirettä :) Tytöllä riittää nyt ihania töppösiä. Minäkin olisin pitänyt juuri tuon pöllön, mahtava.

  VastaaPoista
 7. Onneksi olkoon Mumma. Ihana olla pikkuprinsessan mummi. Onhan sitä muutamat korutkin valmistuneet ja parit ihanat töppöset. Nyt voit alkaa pitää mummuhöyrähtäneen blogia ja suunnitella prinsessakoruja. Mun tytär otti ja muutti Pariisiin, tosin miehen perään, mutta mun täytyy varmaan unohtaa mummoilut. Minä olisin valmis, mutta tyttö on liian nuori. Sen siitä saa, kun saa lapsen niin vanhana. No onneksi sain edes senkin.

  VastaaPoista
 8. Oioi, mita ihanuuksia täällä on. Nuo tossukat niin sulosia ♥

  VastaaPoista
 9. Ihania täitä Mumma on saanut aikaiseksi. Tykkään töppösistä,peitosta ja ah, niin ihanat korvikset siivillä! Nahkavillitys on mullakin:)

  VastaaPoista
 10. Vinkeitä tossukoita ja taidokkaita koruja :)

  VastaaPoista
 11. No jo oon oottanut sun postausta, ihanaa kun tulit :) Niin on suloisia pikkuisen juttuja kaikki ja korut taas toistaan hienompia, pöllönahkaranneke huippu :)

  VastaaPoista
 12. Mumma...miten arvokas onni ♥
  Suloisia tossukoita, upeita koruja ja peittokin onnistui!!
  Mukavia kevätpäiviä!

  VastaaPoista
 13. Kiitos ihanaiset naiset <3

  VastaaPoista
 14. Pöllöpeitto on suloinen!

  VastaaPoista
 15. Onnea, onnea! Mumma on tosi arvokas titteli!
  Aivan ihastuttava on tuo pöllöpeitto, siinä riittää pikkuiselle katseltavaa, ja söpöjä on nuo pikkuiset tossukatkin, vauvat on niin ihania :)

  VastaaPoista