torstai 12. huhtikuuta 2012

Hullu Amalia Kamalia

Tanssii, hullu Amalia kamalia tansseja tanssii :) Sen lisäksi Amalia Kamalia lakkailee myös kynsiään.
Pitkään olin vakuutunut etten tähän bloggailuun hurahda, mutta edellis yönä Nukku-Matin olessa hukassa, tuli sitten väsättyä Kynsileikki blogi. Jos lukijoissa on muitakin lakkailuun hurahtaneita niin tervetuloa myös Kynsileikkiin ;) Amalia on lakkaillut ja tuunannut omia kynsiään 12 vuotiaasta asti. Eli yhden "pienen" ihmiselämän :D

11 kommenttia:

 1. Mä en myöskään oo ihan kympillä innostunut noista röyhelöhuiveista, mutta kun tein tuon, niin olin aivan myyty! Mulla odottaa postausta vielä toinenkin samanlainen huivi, joka on tehty valkoisesta langasta ja se vasta hurmaava onkin!! Molemmat noista on mennyt muille, joten oon mietiskellyt, että pitäiskö hakee langat vielä omaankin :)

  VastaaPoista
 2. Vinkkasin blogiasi siskontytölle, joka on hurahtanut kynsiin myös ja perusti viime vuonna oman blogin. :)

  VastaaPoista
 3. Herttileijaa mitkä kauniit kynnet ja kauniit koristelut:-) tykkään:-D

  VastaaPoista
 4. Käy kyllä vähän vähän kateeks nuo, yritän olla katsomatta omiani :D

  VastaaPoista
 5. Onpa hienoja lakkauksia. Sano, että nuo ovat jotkut geelikynnet tai tipit. Ei kellään voi olla noin hienoja kynsiä ihan luonnostaan. Vai voiko? Tiedän vain ja ainoastaan yhden naisihmisen (ex-kälyni), jolla on luonnostaan siis niin tajuttoman hienot kynnet, etten ole koskaan toisia nähnyt:(. Itselleni en saa sellaisia vaikka kuinka kasvatan ja koitan hoitaa ja viilata malliin jne. Ei vain onnistu

  VastaaPoista
 6. Kiitos :)
  Kyllä nää on ihan naturellit kynnet ilman tippejä ja geelejä. Omat kynnet on niin kovat etten voi käyttää mitään kynsiä vahvistavaa, silloin niistä tulee niin kovat että napsahtelat irti poikki. Jos haluaa yrittää kynsien kasvatusta, suosittelen Trindin kynnenkovettajaa. Sillä on muutama kaveri onnistunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei voi muuta sanoa kuin VAU. Samassa sarjassa ovat ex-kälyni ja sinun kynnet. Harvinaisen hienot.

   Poista
 7. Waude Wau mitkä kynnet! Juu kesä tulee... Eikä käsiään voi kauan hanskoihin piilottaa. Omat kynnet on kyllä hiukkasen eri näköiset. Mä niiiiin haluaisin komeat kynnet, mutta työ ei salli pitkiä kynsiä eikä lakkaa, rakennekynsistä puhumattakaan... Eikä mitkään hienot lakkaukset ym. pysyiskään kun töissä käsidesiä kuluu hirmuiset määrät. Tyydyn siis ihailemaan sun kynsiäsi ja onneksi on kaksi teinityttöä talossa, jotka kyllä kynsiään värkkäilee :)

  VastaaPoista
 8. No jestas mikä värileikki. Ihana!
  Blogissani on jotain sinulle.

  VastaaPoista
 9. Kiitos JaanaR

  Kiitos Tesa, nappaan sen mukaani heti kun ehdin :)

  VastaaPoista