maanantai 9. huhtikuuta 2012

Minuuttipeliä

Turun kädentaitomessuilla lupasin ystävälle että jos löytää / ostaa mieluisia korun osia niin teen hänelle niistä korut. Kirjaimellisesti minuutipeliä oli näiden kasaus, eikä sekunttiakaan enempää. Niin iisi juttu että oikein hävettää :D Materiaalit korumetallia. Kuin huomaamatta tuli 101 korvishaasteen pari 26. (25 paria jäljellä)

Ja liian ujo kuvattavaksi... räpsyjä ainakin miljuunakaks eikä yhtään hyvää. Pitkät korut on muutenkin niin hankalia kuvattavaksi. Samaiselle ystävälle nämäkin. Yhtä iisi piti oleman tämänkin mutta toisin kävi. perhoselle varattu ketju oli täysin jaskapaksa ostos. Lenkit oli avonaisia ja pikkuriikkisellä nykäisyllä se oli palasina. Tuli vähän enemmän tavaraa kuin oli alunperin suunnitellu, mutta ei siitä huono tullut ainakin saaja sanoi tykkäävänsä. Materiaalit korumetallia, lasihelmiä ja hopeoitua kuparilankaa. Joukkoon ujutettu sydän värkätty hopeoidusta kuparilangasta.Ja täysin yhteistyöhaluton kuvattava. Rannekoru kolmerivisenä kera sen jaskapaska ketjun. Kestää sen sitten minkä kestää. Todennäköisesti hetken hurmaa mutta parempi sekin kuin ei mitään :D
Materiaalit korumetallia, lasihelmiä, kolmirivinen korunpää värkätty hopeoidusta kuparilangasta.

16 kommenttia:

 1. No mut se on sitte baarikoru, jos jää reissulle niin ei harmita :) Kaunis on kyllä. Millons se Popeda on teilläpäin seuraavan kerran?

  VastaaPoista
 2. Hiukea. Perhonen on taidokas ja tuo sydän näyttää tututlta, taisin saada sinulta tuollaisen siihen pätkäkoruun :D

  VastaaPoista
 3. Kieputtelusydän on niiin parasta tuossa korussa :-D
  Ja minkäs teet, jos toinen on matskut valinnut, teit siihen nähen urotyön.

  VastaaPoista
 4. Upeaa, tuo perhonen on kyllä suloinen!

  VastaaPoista
 5. Perhonen on kyllä <3 Enteilee kevättä!! ja Sydän on aina <3

  VastaaPoista
 6. Muikku, no jooh tuohon tarkoitukseen passeli, mutta tämäkin meni sille samaiselle ystävälle kuin kaulakorutkin. Tartteis varmaan väsätä myös itselle hukattavia baarikoruja :D Mut tartteis varmaan kans sit käydä baarissa. Huh, mennöö rankaks ;) Oliskohan se Popeda ollu likimain huhti ja toukokuussa.

  Pretty Things, thank you.

  Niina, sydän on samankaltainen ei kuitenkaan ihan samanlainen. Ja perhonen on kyllä nätti mutta tämä on valmisosanen jonka ystävä valitsi.

  Mags, kiitos! Siitä tehtiin mitä annettiin :D Kun hopeakoruihin tekee ketjut ja osia alusta loppuun itse, niin tää tuntui jopa vähän huijaukselta :D

  Henna, kiitos! Ja tämä perhonen ei ollut omaa tuotantoa.

  Kiitos Ninni! Sydämet on <3

  VastaaPoista
 7. Kauniita, ihanan keveän oloisia koruja! :)

  VastaaPoista
 8. kivoja koruja, ja saa sitä joskus helpommallakin päästä, eli käyttää valmisosia. minä tykkään hulluna noista syheröpalloista, liittyy varmaan siihen kun mulla on tuo neuloosi ja virkkoosi ihan kroonisia, ja nuo niin näyttää lankakeriltä ;) ja tuo perhonen on tosi söpö. tykkään noista sun vääntämistä korunpäistä ja sydämestä, noita pitää kokeilla iteki. nimim. viikonloppuna taas hopeakurssille :)

  VastaaPoista
 9. Kivoja koruja! Onhan siinä toki aina ihan erilainen tatsi kun tekee koko korun ihan alusta alkaen ite kuin että tekee valmiista osista.

  VastaaPoista
 10. Toivotaan, että jaskapaska kestäis edes juhannukseen,(joka on muuten ihan kohta eikö)kun niin kauniit korut teit!
  Ja hei, välillä oikaistaan ja välillä väkerretään sormenpäät verillä, kaikki tavat yhtä arvokkaita,tärkeintä on se ilo mitä tekeminen tuottaa!

  VastaaPoista
 11. Hehei, ensivierailulla blogissasi ja jäin heti lukijaksi, että eksyn uudelleenkin. Blogistasi tuli ekana mieleen sana räiskyvä :), sillä täällä on paljon tosi erityylisiä juttuja ja lennokasta tekstiä. I like! :)

  VastaaPoista
 12. JohannaL, kiitos!

  Kuparikukka, kiitos!

  Outiriina, kiitos! Syheröpallurat oli minustakin niin kivat ettei tarvinneet mitään härpäkkeitä seurakseen.

  Kati, kiitos!

  PaulaL, kiitos! Tää on niin totta :D Enkä yhtään väheksy (päinvastoin :) valmiista osista tehtyä koruja. Vaatihan se myös sommittelu taitoa. Mutta kun itse on aloittanut koruilun suoraan hopeakoruista ja tehnyt osia itse, niin tekemisen meininki on erilainen.

  IhanHelmee, kiitos! Jaskapaska kestää sen minkä se kestää :P Oikeassa olet.

  Katja kiitos! Ja sydämellisesti tervetuloa!

  VastaaPoista
 13. Eksyin? tänne ihkuihanaan blogiisi erään toisen blogin kautta. Pakko jättää jalanjälki, vaikka en ole koruista yms. lainkaan kiinnostunut.
  Blogisi on todella tyylikäs, kaunis ja mielenkiintoinen, uskon, että koruista kiinnostunut löytää täältä etsimänsä maailman.
  Huomasinpa, että täältä löytyy myös neulomisosio, joten saatanpa poiketa toistekin, se kun on lähellä sydäntäni...

  VastaaPoista
 14. HooPee, kiitos ja tervetuloa uudestaan :)

  VastaaPoista