sunnuntai 17. elokuuta 2008

Angel & Born to be wild ...

Taas kerran ihan vilpittömästi luulen että malli on ns. oma. Mutta niin moneen kertaan on saanut todeta, että joku muukin on saanut saman idean. Idea näihin on muhinut jo pitkään, mutta en ole saanut aiemmin aikaiseksi. (Lue laiska lehmä, ei ole jaksanut nähdä vaivaa)
Rannekoru Angel, makeanvedenhelmiä soikeat renkaat 1mm hopealanka, tehty 10mm veivillä, juotettu kiinni ja pyöröpihdeillä vedetty soikeaksi.

Ja sama uudellen & oikealla edellisin "syntisempi" sisko, Born to be wild. Samaisia hopea renkaita, pieniä hopeahelmiä ja granaattihelmiä eri muodoissa.

No name, korvakorut topaasi brioleteistä.

Inverted round maille, verkkoketju. Tähän malliin kristalleilla törmäsin ensimmäisenä blogimaailmassa Petran korut blogissa. Malli on tullut ainakin vastaan täällä ja täällä on mallia upeasti sovellettu nauhaan. Omani tein punaisilla (Siam) 4mm Swarovskeilla. Lanka 0,8mm, lenkit 3,5mm. Kristallien pujottamisessa käytin apuna ohutta metallilankaa. Pujotin kristallit lankaan ja kun ketju oli valmis, niin lanka vaan nykäistiin veks. Tekisi mieli kokeilla mallia isommilla renkailla ja 6mm Swarovskeilla, voi olla että siitä tulee liian jytky.....

5 kommenttia:

 1. Onpas kauniita koruja! Ketju on tosi upea ja näyttää siltä että punainen on just oikea valinta kristallien väriksi, näyttävät erottuvan hienosti.

  VastaaPoista
 2. Jännä huomata, miten eriväriset kristallit tekevät verkkoketjusta ihan eri näköisen. Mulle tuli tästä punaisesta ihan joulu mieleen. ;)

  Hienoja nuo muutkin korut! Monesti olen itsekin harkinnut soikeiden renkaiden tekemistä, mutta ajatuksen asteelle se on aina jäänyt...

  VastaaPoista
 3. Kiitos Tiina ja Petra. Juuri noiden kivivärien takia päätin "selvittää" miten linkit lisätään sanaan. Ja pöh, ei se ollu ees vaikeeta....

  -Amalia-

  VastaaPoista
 4. Auuuh! :D Ihania rannekoruja - ja vain viisi päivää myöhemmin minä tein muka omaperäisesti suurin piirtein samanlaisia, joskin pyöreillä eikä soikeilla renkailla :D Näin siinä käy ;)

  VastaaPoista
 5. Keepele, tää on jäänyt huomaamatta?? Jostain syystä ei näköjään tule kommentit sähköpostiin?? Mutta kiitos myös Outille kehuista, huomattu on tää menee just näin ;D
  -Amalia-

  VastaaPoista