tiistai 19. elokuuta 2008

Sahauspöytä

Mallia Tee Se Itse. Tarjotin ostettu Biltemasta, 5,99€. Koko 46 x 31cm. Sisämitat 28 x 43,5cm. Ruuvit ja prikka Tarjoustalosta. Näitä nyt pitäisi saada mistä tahansa rautakaupasta. Muut mitat kuvissa, kuvan saa hiukan suuremmaksi sitä klikkaamalla. Kaikkine tarvikkeineen hinta jäänee johonkin 10,00€ kieppeille. Puuosat ja vanerit keräsin omista nurkista, mutta kannattaa katsoa puutavaraliikkeessä ns. jäännöspala osasto. Monessa paikassa on vielä sirkkeli käytytössä, että jos oikein kauniisti pyytää, niin pojat varmasti katkaisee määrämittaan.Tässä kuvattuna alapuolelta. Tämän tarjottimen pohja on aika ohut, sen takia laitoin vanerit kulmiin ja keskelle vahvikkeiksi.

Lenkkien sahaaminen. Täällä AnneKan tekemä ohje kuvineen miten lanka veivataan. Ote kuvassa ei nyt ns. oikea, sillä käytin kameran itselaukaisua =O) Täällä vielä kuvia, sahaamisesta ruuvipenkin avulla.Heleppoo ku mikä! Jos kuvista oli jotain apua, niin olisi kiva jos laittaisit siitä viestin tai linkin tänne.
Posted by Picasa

7 kommenttia:

 1. hei, tuohan on pätevän näköinen systeemi. Pitänee tekaista itsellekin, kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 2. No tuollainen pitää kyllä tekaista ! Näyttää hyvältä ja helpolta...KIITOS !
  :)

  VastaaPoista
 3. Täytyypä nikkaroida itsellekin tuollainen sahauspöytä. Kiitos, kun laitoit vielä kuvia tuosta sahauksesta. :)

  VastaaPoista
 4. Ametisti, kiva jos kuvista on apua =O)

  VastaaPoista
 5. Sahauspöydän tekoprojekti mahdollisesti tässä alkamassa ja kyselen, että olisiko sinun mahdollista kertoa vielä, että mikä tuon varsinaisen tukiosan (viistoksi sahattu laudanpätkä) korkeus ? Pystyisin sitten laskemaan tuon avulla, että mikä on tuon palikan viiston osan kulma ja pituus :) Kiitokset !

  VastaaPoista
 6. Se on hiukan reilu 4cm... ei sen kulman tarvitse olla ihan noin "kalteva".

  VastaaPoista