keskiviikko 13. elokuuta 2008

Kesädekkari Vares

Tuli eilen käytyä ihan ensimmäistä kertaa kesäteatterissa, paikka Naantalin Emma teatteri, näyttämöllä Linnateatteri. Mielettömän hyvä ja positiivinen kokemus, sai nauraa niin että vesi tirskui silmistä. Otsikossa linkki, Linnateatterin sivuille.

Koko näytös vedettiin 4 näyttelijän voimin, unohtamatta kuitenkaan lavastajia, äänimiehiä ym. ”näkymättömiä” taustatekijöitä.

Rooleissa, Vares = Juha-Pekka Toivonen, suomen seksikkäimmäksikin näyttelijäksi tituleerattu. Mene ja tiedä ;D mutta roolisuoritus oli hyvä.

Nämä muut näyttelijät oli mulle ns. tuntemattomia. Mutta roolisuoritukset lukemattomine rooleineen oli niin hiton hyviä.

Porilainen näyttelijä, Miia Lindström esittää näytelmän naishahmot, vääntyi rooleissa niin kansanedustajaksi ja hullulehmänahkaiseksi pubi ”ruusuksi”.

Näyttelijä Miska Kaukonen taas rooleina perus Jorma, homomies Uittamolta – alamaailman ensyclopedia jne.

Viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä, Näyttelijä Tom Petäjä roolit taas mykästä murhamiehestä, ylikonstaapeli Huhtaseksi ja kaikkea siltä väliltä.

Ei voi kuin ihmetellä näiden näyttelijöiden muuntautumiskykyä, ovesta ulos ja seuraavasta takaisin näyttämölle, täysi eri rooli päällä.

Että kiitos vaan, hyvästä näytöksestä, upeille näyttelijöille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti