maanantai 11. elokuuta 2008

Vihdoin jotain valmista

Tällä viikolla valmistuneet rannekorut, ylimpänä kivenä lumihiutaleobsidiaani pyöreä ja rondelli, lenkitetty hopealla.
Keskellä, punainen sardonyx kolikko (Helmiliinalta) ja muut osat hopeaa. Tykkään tosi paljon tuosta sardonyxin punaisesta väristä. Ja alimpana, kivi lumihiutaleobsidiaani, balin hopeiset välihelmet ja lukko + hopeinen pyörylä. Tää on mun <3

 


Tehosunnuntain tuotoksia.

Korukorjailut kummitädille, kaikissa oli lukko rikki. Hematiitti koruun uusi lukko ja riipukseksi laitoin korussa olleen vanhan lukon osan tai mikälie lukon kiinnitys juttu. Helmet on pujoteltu uuteen nauhaan, päihin hopeiset vaijerinsuojat ja uusi lukko.
Hopeaketjuun myös uusi lukko ja kiilotus.... Heh, ensimmäisellä kertaa unohdin laittaa ketjun kiillotusrumpuun, oli "pikkaisen" hölmistynyt olo, kun avasin purkin eikä siellä ollut kuin kiillotus kuulat =O/

 


Lisäksi tilauksesta pitkä kaulakoru rinkuloista ja valmisketjusta.

 


Näiden lisäksi tuli ommeltua paneeliverhoja 4 kpl, kaikki saumat ommeltavia pitkine sivuineen. Ja samasta kankaasta 2 tyynynpäällistä.

Ja kolisihan se postloota vielä viime viikolla. Pakettaja tuli juu, Luxoniasta hopeaosia ja vähän helmiä. Kirjohelmestä lasikuutioita ja jotain. Gems-Showsta taas hopeaosia, lukkoja ja sen semmoisia.

Ja enpä muistanut viime postauksessa mun kaikkia tilauksia. Vielä tässä ainakin kolmesta paikasta pakettia odotellaan. Näihin tunnelmiin poistuu hän häveten ja itseään ruoskien. Harjoittaa itsehypnoosia ja mutisee mennessään, mä en tilaa mitään, mä en tilaa mitään......
Posted by Picasa

4 kommenttia:

 1. hienoja on, hyvä mutsi :D

  -jonzku-

  VastaaPoista
 2. Kiitos Apina =OD
  -Äiti

  VastaaPoista
 3. Hehhe, joku ulkopuolinenkin saapuu kommentoimaan, erityisen ihania nuo lumihiutaleobsidiaanikorut ja kalsedoniako siinä toisessa oli. Ovat myös minun näköisiä :).
  Ihailen kovasti noita hopeaketjutöitä, ehkä joku päivä itsekin ;)

  VastaaPoista
 4. Hei Dolce Vita, ei ne hopeatyöt vaikeita ole. Rohkeesti vaan kokeilemaan, ja Helmetistä nyt löytyy ohjeita ja vastaus lähes kaikkeen.

  VastaaPoista