keskiviikko 6. elokuuta 2008

Grazy jewellery maker

Ei ole tehnyt korun korua. Shoppaillu on kyllä sitäkin innokkaammin. Ensimmäiset aarteet kotiutuivat tänään. Kivekset on tilattu Gemmall.comista 30.7. ja tänään oli paketti laatikossa.Ylhäältä alaspäin Bamboo Leaf Agate red 12x16mm, Snowflake Obsidian rondelle 6x10mm, round 8mm ja square tube 4x13mm, donitsi 25mm, Howlite rondelle 6x10mm ja flat square 14x14mm, briolette 30x40mm, Fireworks Jasper square 14x14mm ja coin 14x14mm, briolette 30x40mm, Black Webbed Jasper square 12x12mm, Amatzonite Rondelle 5x8mm. Pendant Agua Quartz flat brilette 30x40mm. Pakko kai kirjata näitä ostoksiakin ylös, että muistaa mistä on tullut tilattua. Mitähän mä olen tässä taas hörhöillyt kun teksti menee miten sattuu??


Olen nähkääs huonoa seuraa jopa itselleni. Tämä kun oli vaan alkusoittoa, sattumoisin on tulossa ainakin 5 pakettia lisää jos nyt muistan kaikki. Että kuka voisi pelastaa mut itseltäni, häh?? Ennen muistin vaan tuon luottokortin varmennusnumeron ulkoa, mutta kun muistaa luottokortin koko numeron ulkoa, olisko jotain pielessä? Kai maar posteljoonilla on joku vaitiolovelvollisuus? Meinaan vaan et jos se ilmiantaa mut, niin on vauhdilla valkoinen auto pihassa... Helmiholistiko??

Lomailtuakin tuli, käytiin mun kummitädin luona Ruotsissa. Loma alkoi Trollhättanin Fallens Dagar päivillä. Oli aika vaikuttavan näköistä kun jokeen päästettiin 300000 l, vettä sekunnissa.


Ja Ruotsin länsirannikko on aivan uskomaton paikka. Vanhoja kalastaja-kyliä ja mahtavia maisemia.


Tanskassa vietettiin 3 yötä ja käytiin pikavisiitillä Saksan puolella. Ja kiitos teho-tädin, suurin osa hömppä-koruista jäi Ruotsin puolelle.

Grazy socks knitter on kyllä ollut vauhdissa, täytyyhän käsillä olla jotain tekemistä. Muutamat "väsyneet" villasukat on tullut tehtyä. Mä nyt vaan sattumoisin pidän villasukista ja kuljenkin ne jalassa kesät talvet. Molemmissa malli oma. Sinisävyisissä on vaan perus-sukkaan lisätty palmikkokuvio jalan ulkoreunaan. Vastaavia malleja on varmaan monia. Pastellit on sovellettu aikaisemmin tehdyistä Sinikan-sukista ohuemmalle langalle. Nämä on muuten matkanneet useamman tuhatta kilometriä ennen valmistumista. Mulla kun on automatkalla aina joku kudin juttu mukana. Kattelin mä jo sillä silmällä Pökötin kojelautaa josko siihen saisi intergroitua sahauspöydän =O) Vähänkö olis kätevää sahata hopearinkuloit tylsil automatkoil....

2 kommenttia: