perjantai 29. elokuuta 2008

Hoppiaa virkattuna & kudottuna

Hermoille käyvät mv-helmet löysivät paikkansa. Nämä oli ajatellut ensin käyttäväni, tuohon malliin missä on soikeat renkaat. Mutta toisin kävi. Näissä helmissä oli niin pienet reiät että niistä meni hädintuskin 0,4mm lanka läpi. Niinpä siis kunigasideana pujottelin helmekset o,3mm hopealankaan ja aloin virkaamaan ketjusilmukkaa. (Tässä vaiheessa ei vielä ollut mitään suunnitelmaa, mitä on tulossa) Aikani sitten pyörittelin virkattua härpäkettä ja ajattelin kokeilla kudottua ketjua. Jo olemassa oleva ketju oli mielestäni liian paksu. Tämän tein 0,4mm langalla, 3:mella silmukalla ja nelosen puikon päällä. Siitä tuli aikast siro, sopii mielestäni tähän. Mulla ei tietenkään ollut niin pieniä kalotteja tämän kudotun ketjun päähän. Hamsterin kätköistä löytyi verkkohelmiä ja ne sain sovitettua tuohon päätteeksi. Tälläisiä tällä kertaa, ihme rannekoru buumi meneillään.
Posted by Picasa

5 kommenttia:

 1. Tää on ihqu! Eli neuloit ihan lattaa, ja se sitten vetää rullalle, niinkö?

  Mopopoika on ollut ilmeisesti kiltti kun hirviömutsia ei ole esiintynyt hetkeen...? Hirviömutsi on miun ehoton lemppari ja sankaritar!

  VastaaPoista
 2. Kiitti Muikku, kommenttisi sai mut nauramaan ääneen!!

  Noup, teen suoraan "putki" neulosta, ja sen sitten vedän erikokoisista reiästä läpi (puupalikka mihin olen sahannut reiät 3-10mm) Jossain netissä on ohje, en kyllä muista missä. Viikinkineulos (ehkä) voisi löytyä Helmetistä linkki. Itse opin tämän kurssilla, ja tää ohuempi oli nyt sellainen testi luontoinen juttu.

  On se mopopoika ollut kilttikin...
  olis kai siitä ollut juttuja myös kirjoitettavaksi. Mutta kun niitä juttuja ei kukaan kommentoinut, ajattelin ettei ne ketään kiinnosta. Mutta ehkä jatkossa, kun mulla on ainakin yksi fani =OD
  -Amalia-

  VastaaPoista
 3. Muistahan sanoa myös mopopojalle, että sillä on fani netissä =) tosin ehkä kantsii jättää kertomatta, että se on keski-ikäinen nainen :o)

  VastaaPoista
 4. Täst en oo niin varma kerronko =O)
  Kun saattaa toi mopo poika olla autuaan tietämätön mitä äitis siitä kertoo..... Ainakin se puhuu mulle vielä ;)

  VastaaPoista
 5. Tää näyttää luonnossa muuten paljo paremmalta tää sun rannekorus. Huomasin eilen.

  VastaaPoista